8 uker Smaalenenes Avis + til kun 99,- Bestill her!

ARVIKA: NMK Trøgstad-fører Thomas Bryntesson fortsetter å kjøre fort i rallycross i klassen Supercar Lite. Lørdag stilte han til start i RallyX Nordic, som også inngår i det svenske mesterskapet, på Westombanen i Arvika. 20-åringen viste på ny konkurrentene ryggen.

Vant alt

– Det ble en perfekt dag for meg. Jeg vant alle heatene, semifinalen og finalen. Det kjennes utrolig deilig ut å slå tilbake etter en litt tøff helg på Lydden Hill i England forrige helg, sier Thomas Bryntesson i en pressemelding sendt fra hans team JC Raceteknik.

I forrige helgs RX Lites Cup i England fikk Bryntesson kjenne på motganger. I ett av heatene kom han ikke til start, noe som gjorde han måtte starte fra dårligst spor i finalen. Til tross for det gjorde han en suveren oppkjøring og endte på andreplass.

– Under finalen på Lydden Hill merket jeg at jeg hadde bra fart på bilen, så jeg tog med meg farten til Arvika. Det ble en perfekt konkurranse i dag og poengene er virkelig viktig i mesterskapet. Jeg økte min ledelse og har nå 13 poeng til føreren bak meg, så det føles bra, sier han.

Stor sesong

Dermed står han totalt med imponerende fire seirer og en andreplass i de løpene han har kjørt i år.

– Det har virkelig vært en fantastisk sesong så langt. Bortsett fra når jeg ikke kunne starte i et heat under Lydden hill, så har alt fungert kanon. Nå ser jeg fram til neste løp, sier Töcksfors-gutten, som representerer NMK Trøgstad.

Resultater fra Arvika, Supercar Lite:
1. Thomas Bryntesson 30 p
2. Tobias Brink 24 p
3. Joachim Hvaal 20 p
4. Santosh Berggren 14 p
5. Tejas Hirani 18 p
6. Jonathan Walfridsson 12 p
7. Simon Olofsson 16 p
8. Alexander Westlund 13 p
9. William Nilsson 15 p
10. Thomas Holmen 12 p
11. Sondre Evjen 9 p