Surfet seg nesten til topps i verdenscupen

har troen: Oda Johanne Stokstad Brødholt nærmer seg den ypperste verdenseliten i windsurfing, og kan smile over fjerdeplass i verdenscupen i Bonaire. 				       ALLE FOTO: privat

har troen: Oda Johanne Stokstad Brødholt nærmer seg den ypperste verdenseliten i windsurfing, og kan smile over fjerdeplass i verdenscupen i Bonaire. ALLE FOTO: privat Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Oda Johanne Stokstad Brødholt snuste på en pallplass i verdenscupen i windsurfing.

DEL

BONAIRE: Etter mange gode heat endte Hobøl-damen på fjerdeplass sammenlagt under verdenscupen i det karibiske hav.

– Den beste dagen i Bonaire var under den andre single eliminasjonen. Da kom jeg på pallen etter mange spennende heat, sier den tidligere toppspilleren i håndball og legger kjapt til:

– Dette ga meg en sinnssyk motivasjon. Jeg vet nå at det er ingen begrensninger i hvor langt man kan nå. Alt er mulig, forteller Hobøl-jenta.

Windsurferen tapte kampen om tredjeplassen sammenlagt i Bonaire med 1,5 poeng. Det skjedde på den doble eliminasjonen mot Maaika Huverman.

Vunnet over de fleste

Oda Johanne Stokstad Brødholt er fortsatt ganske fersk i dette gamet. Men hun når stadig nye høyder.

– I mange år i verdenscupen har resultatene vært ganske like. Sara Offringa har ligget på toppen. Deretter kom Arrianne Aukes og Yoli de Bredt. Olya Raskina var ofte nummer fire. Nå er alt endret, forklarer Hobøl-damen.

Hun mener selv det er veldig motiverende å gå seirende ut mot de fleste konkurrentene.

– Det er motiverende at jeg har vunnet heat over alle disse bortsett fra Sara Offringa. Men så er hun seks ganger verdensmester. Arianne Aukes har jeg ikke møtt i duell enda, opplyser hun.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags