Nå kan du se travløp direkte på Smaalenene.no

Allerede fra i dag av kan du se alle Rikstoto-løp direkte på Smaalenene.no igjennom portalen Direktesport.no.

DEL

Amedia har tatt over de eksklusive medierettigheter til alle Rikstoto-løp. Løpene går direkte hver onsdag og lørdag.

Avtalen med Norsk Rikstoto begynner å gjelde fra lørdag 17. august i år og varer ut mai 2022. Inntil nå er det VG som har hatt disse rettighetene.

– Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag- og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia.

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus. Det gjelder blant annet Bergen Travpark, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Momarken og Drammen Travbane i tillegg til Bjerke.

Det er Norsk Rikstoto som skal produsere sendingene til Amedias rundt 70 aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp. Alt dette sendes via portalen Direktesport.no som abonnenter av Smaalenenes Avis har tilgang til.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags