Jørgen (24) på pallen i verdenscupen: – Godt å ha marginene på min side

GOD 500 METER: Jørgen Sæves gikk søndag inn på tiden 35,86 på 500 meter og ble nummer tre i b-gruppa.

GOD 500 METER: Jørgen Sæves gikk søndag inn på tiden 35,86 på 500 meter og ble nummer tre i b-gruppa. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jørgen Sæves (24) fikk en stor opptur på 500 meter i verdenscupen i Vikingskipet søndag, da han gikk inn til tredjeplass i B-gruppa.

DEL

HAMAR: Lørdag gikk landslagsløperen fra Askim 500 meter på 36,02 og ble nummer 13 i B-gruppa. Da var han ikke helt fornøyd, spesielt ikke med starten. Søndag var det ny mulighet på samme distanse i Vikingskipet. På grunn av at flere løpere i A-gruppa sto over søndagens løp, var flere av B-løperne flyttet opp i A-gruppa. Jørgen Sæves var faktisk siste løper i B-gruppa som ikke ble flyttet opp. Surt for Båstad IL-løperen, men likevel fikk han vist seg bra fram i B-gruppa. Han gikk inn på 35,86, noe som holdt til tredjeplass.

LES OGSÅ: Askim ville mye – manglet litt

– Det var en solid forbedring fra i går, selv om det også i dette løpet var litt rusk i åpningen. Men siste indre var bra, og det gjorde utslag på tiden. Godt å komme under 36 igjen. Godt også å ha marginene på min side. Jeg fikk tredjeplassen med ett hundredelsmargin til fjerdemann. Jeg føler jeg har hatt mye stang ut i år, men denne gangen var det stang inn, sier Sæves fornøyd.

(Saken fortsetter under bildet)

MEDALJE: Denne medaljen fikk Jørgen Sæves for sin tredjeplass i B-gruppa.

MEDALJE: Denne medaljen fikk Jørgen Sæves for sin tredjeplass i B-gruppa. Foto:

Neste nå for 24-åringen blir serieløpet på Båstad kunstis på torsdag. Da stiller han opp for å vise seg fram for de unge, håpefulle, samt med et ønske om å slå banerekordene på 500 og 1.000 meter. Deretter blir det muligens norgescup i Kristiansund, før det ble sesongavslutning i Galgary i begynnelsen av mars.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags