Sterk spurt sikret andreplass for Lionel – verre gikk det for Ferrari BR...

FORNØYD: Gøran Antonsen var fornøyd med det Lionel leverte på Bjerke.

FORNØYD: Gøran Antonsen var fornøyd med det Lionel leverte på Bjerke. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Lionel leverte nok en sterk innsats for Gøran Antonsen da han spurtet inn til andreplass i Big Noon-løpet på Bjerke lørdag ettermiddag.

DEL

OSLO: Det ble voldsom fart underveis i Big Noon-løpet med en kilometerpassering på 1.09,8. Lionel lå i fjerde utvendig og ble langt i angrep ut på siste langside. Der overtok Global Trustworthy fra dødens og tilrev seg noen lengder. Lionel tok opp jakten på oppløpet, men kunne aldri utgjøre noen skkkelig trussel. Lionel noterte den flotte kilometertiden 1.11,8a på 2.100 meter og fikk nye 100.000 kroner på sitt store grunnlag:
– Han tråkket av seg den ene bussen i siste sving. Synes han fullførte godt. Vi satser mot Prix d'Amerique i Frankrike også i vinter. Meningen er at han skal ha ett eller to løp til før turen går ned til Frankrike, sa Gøran Antonsen like etter løpet.

LES OGSÅ: Dette er Askim FKs nye trenerteam: – Bedre løsning kunne vi ikke ha fått

Nedtur for Ferrari

Like bra gikk det ikke med Per Oleg Midtfjelds stjerne Ferrari BR. Ekvipasjen prøvde for tet, men måtte ta til takke med dødens før det ble avløsning midtveis. Midtfjeld styrte på i tredjespor 600 meter fra mål og kom ned i dødens i siste sving, men på oppløpet var det slutt på kreftene. Kom i mål som åttendehest på tiden 1.13,0, mens The Last Ticket seiret på 1.12,5:
– Han var veldig dårlig, uten at jeg vet hvorfor. Nå er Frankrike-planene skrinnlagte, sa Per Oleg Midtfjeld til Rikstoto Direkte rett etter løpet.

(Saken fortsetter under bildet)

IKKE I FORM: Ferrari BR fikk i ut sitt beste sammen med Per Oleg Midtfjeld.

IKKE I FORM: Ferrari BR fikk i ut sitt beste sammen med Per Oleg Midtfjeld. Foto:


Senere på ettermiddagen ble hesten sjekket opp på Dyrehospitalet:
– Han var ikke tett i halsen, men slimete. Godt det var noe etter innsatsen han leverte. Vi får komme sterkere tilbake, uttalte han til Trav og Galopp-Nytt etter undersøkelsen.

LES OGSÅ: Plutselig dukket «Action-Frank» opp på trening: – Jentene fikk helt hakeslepp

Østre-seier

Utenfor V75-omgangen klarte Ole Johan Østre å få med seg en seier med fireåringen Global U Neverknow. Fra andre par utvendig rakk ekvipasjen akkurat fram til målfotoseier på tiden 1.14,8 på 1609 meter. I samme løp ble Roberto Brazz tredje på 1.15,0. Vi tar også med at Karamel Hill klarte den sjuende og siste premien i Axel Jensens minneløp for hopper. Hun holdt farten inn fra køen og noterte tiden 1.13,8a på 2100 meter.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags