Skiptvet-jentene tror på seirer i kveld

KLARE: Skiptvet-jentene Mari Solberg Nilsen (t.v.), Sandra Svendsen gleder seg til å spille på hjemmebane i Bringserien søndag. Da venter Ullensaker/Kisa og Kongsvinger.	           FOTO: SEBASTIAN HOLSEN

KLARE: Skiptvet-jentene Mari Solberg Nilsen (t.v.), Sandra Svendsen gleder seg til å spille på hjemmebane i Bringserien søndag. Da venter Ullensaker/Kisa og Kongsvinger. FOTO: SEBASTIAN HOLSEN

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skiptvet-jentene tapte sin første kamp mot Ull/Kisa 27–19. Nå gjenstår kamp mot Kongsvinger.

DEL

Skiptvet jenter 16 år er også spente før hjemmearrangement i Bringserien denne helgen. Til Skiptvethallen kommer Ullensaker/Kisa og Kongsvinger.

Skiptvet har så langt i serien hatt litt marginer imot og står med to seirer og fire tap. Søndag går de for seier mot begge lagene.

– Vi forventer to jevne kamper, men vi er godt forberedt og spiller for å vinne begge, sier spillerne Mari Solberg Nilsen og Sandra Svendsen, og håper på støtte i hallen.

– Vi håper på full hall og god stemning, smiler duoen.

Spente jenter gleder seg til å vise seg fram på hjemmebane

Det sier Mia Kvithyll og Sofie Lundeby. De er to av HK Eidsbergs lovende 16-årsjenter i håndball. Laget har i år kvalifisert seg til Bringserien. Det er en årlig landsserie i håndball for 16-årslag. I år var det 60 jentelag som kvalifiserte seg til serien. Disse 60 lagene er igjen delt opp i fire puljer med 15 lag, hvor de tre beste lagene i hver gruppe går til det nasjonale sluttspillet. For HK Eidsberg jenter 16 år har Bringserien startet sterkt. Etter fem spilte kamper er laget fortsatt ubeseiret. Fire seirer og én uavgjort har det blitt.

(Saken fortsetter under bildet)

GLEDER SEG: Mia Kvithyll (til venstre), trener Mette Lise Johansson og Sofie Lundeby gleder seg stort til å ta imot Runar, Klæbu og Våg i Eidsberghallen i helgen. Målet er å vinne alle tre kampene. 						         FOTO: ØYSTEIN SØRENSEN

GLEDER SEG: Mia Kvithyll (til venstre), trener Mette Lise Johansson og Sofie Lundeby gleder seg stort til å ta imot Runar, Klæbu og Våg i Eidsberghallen i helgen. Målet er å vinne alle tre kampene. FOTO: ØYSTEIN SØRENSEN

LES OGSÅ: Ida Stenrud (28) fronter ny damesatsing i FFK

Topplag kommer

I helgen venter en ny runde. Denne gangen i Eidsberghallen. Hit kommer tre gode lag i Runar fra Sandefjord, Klæbu fra Trøndelag og Våg fra Kristiansand. Kampene går både lørdag og søndag. Våg er antatt å være den tøffeste motstanderen. Sørlendingene står med fem seirer og ett tap.

– Alle tre lagene kommer til å gi oss hard motstand, men Våg blir nok vanskeligst å slå. Det viktigste blir å spille som et lag og ikke la oss stresse av det er mye folk på tribunen Da tror vi at det skal gå bra. Vi skal i hvert fall gi alt og satser på tre av tre seirer, sier Mia Kvithyll og Sofie Lundeby.

LES OGSÅ: Utvider med lekeland, spinning, crossfit og mer padel: – Nå er vi Norges største treningssenter

– Jentene er nok spente

Trener Mette Lise Johansson er enig med jentene.

– Alle kampene lever sitt eget liv, men på papiret skal vi slå Klæbu og Runar. Våg blir nok tøffest. Nøkkelen er å være godt forberedt og spille hverandre gode. Styrken til laget er at ingen er uerstattelige. Når noen er ute, tar andre ansvar, smiler treneren, som må klare seg uten keeper Ida Blakstad, men som ellers har full tropp. Tilbake fra skade er landslagsspiller Rikke Midtfjeld.

– Jeg tror jentene både gleder seg og gruer seg litt, siden det er hjemmebane. Men de har etter hvert blitt så erfarne at jeg tror det skal gå bra, sier Johansson.

Og om folk ikke tar får muligheten til en turen til Eidsberghallen eller Skiptvethallen i helgen, så kan man i stedet se lagene «live» her på Smaalenene.no. Avisen sender følgende kamper:

Se HK Eidsberg møte Runar fra Sandefjord i landsserien Bring.

Se HK Eidsberg i kamp mot Klæbu fra Trøndelag i landsserien Bring.

Se HK Eidsberg jenter 16 år møte Våg fra Kristiansand i landsserien Bring.

Se Skiptvet ILs lovende 16-årslag i håndball møte Kongsvinger i landsserien Bring

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags