Kristian (22) med vilt comeback – scoret fire mål på en omgang og fem mål totalt

MÅLSHOW: Kristian Nordli (t.h.) scoret fem mål i comebacket i Mysen-drakta – fire av dem før pause. Her gratuleres han av Eirik Haugland.

MÅLSHOW: Kristian Nordli (t.h.) scoret fem mål i comebacket i Mysen-drakta – fire av dem før pause. Her gratuleres han av Eirik Haugland. Foto:

Kristian Nordli (22) er tilbake i Mysen-fotballen med et brak! Fem mål i comeback-kampen ble det for hærlendingen.

DEL

SARPSBORG: I sommer bestemte Kristian Nordli seg for å legge fotballskoa på hylla. Skader, flytting til Oslo og studier gjorde sitt til at spill i Trøgstad/Båstad i 5. divisjon ikke lot seg kombinere.

Men lørdag var han plutselig klar for Mysen/HIL i 6. divisjon – klubben han spilte for i 2013 til 2015. Én trening i uka, pluss kamp, samt felles kjøring med andre Oslo-bosatte spillere, lokket måltjuven tilbake.

Fire mål på 40 minutter

Og for et comeback 22-åringen fikk den hvite og grønne drakta mandag kveld borte mot Tune. For allerede etter 40 minutter ledet Mysen/HIL hele 4–0 – og alle målene signert Kristian Nordli. Fredrik Lindblad økte til 5–0 før pause. I andre omgang satte Nordli siste spikeren i kista med sitt femte og lagets sjette mål rett før slutt. Dermed vant Mysen/HIL hele 6–1.

(Saken fortsetter under bildet)

GOD STEMNING: Mysen er tilbake vinnersporet etter tre strake tap (for Ekholt, Ørje og Begby). Borte mot Tune ble det seier 6-1.

GOD STEMNING: Mysen er tilbake vinnersporet etter tre strake tap (for Ekholt, Ørje og Begby). Borte mot Tune ble det seier 6-1. Foto:

– Såpass bør det jo være når jeg er tilbake, ler Kristian Nordli, før han fortsetter lattermild:

– Vi slo mye i bakrom og der var det mye rom for meg. Tre av målene kom på den måten hvor jeg ble spilt igjennom. Så var det et par scoringer hvor jeg dro av et par mann og satte ballen i nettet.

– Rusten form

Fem mål i én og samme kamp er likevel ikke noe nytt for Kristian Nordli. I 2015 vant Mysen 6–0 over Moss II, og da scoret likeså godt Nordli alle målene.

– Formen er ikke på topp. Jeg er stiv og støl nå. Etter at jeg røyk leddbåndet i ankelen i 16.-maikampen for Trø/Bå mot Askim, så har jeg ikke fått trent fotball i det hele tatt. Kun trening på gymmen. Så jeg er rusten, men får håpe formen kommer seg. Jeg har også slitt med en skulderskade som gjør at jeg må endre på spillestilen min. Jeg kan ikke oppsøke duellene samme måte som før. Fokuset mitt er rett og slett å holde meg skadefri og dermed ha det moro med fotballen, mener han, og feiret seieren med saftig Big Mac på McDonalds på vei hjem til Oslo.

Ørje slo serielederen

6-1-seieren over Tune endrer likevel ikke på tabellsituasjonen for Mysen/HIL. Laget er fortsatt nummer tre, tre poeng bak Ørje på den viktige kvalifiseringsplassen til opprykk. For Ørje spilte også kamp mandag kveld, og imponerte! Laget slo den suverene serielederen Begby 4–2 på bortebane.

Ørje er faktisk eneste lag i serien som har slått Fredrikstad-laget – og det har laget fra grensebygda gjort to ganger! Borte mot Begby mandag sto det 0–0 til pause. Etter pause kom det seks mål!

I det 56. minutt satte Abdi Hassan inn 1–0 til Ørje. Kvarteret før slutt økte Christopher «Cressi» Sjøberg til 2–0. Så reduserte hjemmelaget i det 83. minutt. To minutter før slutt sto det plutselig 2–2. Da trodde nok det fleste at kampen ville ebbe ut til uavgjort. Men Terje Hellan og Andreas Rørvik ville det annerledes og scoret hvert sitt mål på overtid. Dermed kunne Ørje reise hjem med alle tre poengene.

Mysen: Niclas Skjolden, Kjetil Neple, Isak Olafsrud, Yngve Garseg, Nikolai Grefslie, Eirik Haugland, Eivind Solberg, Kristoffer Nerbøvik, Kristian Nordli, Fredrik Lindblad, Endre Solberg, Eirik Søby, Nathanael Bosco, Benjamin Medenhodzic.

Ørje: Glenn Gåseby, Elias Bye, Jonathan Dehli, Hans Arne Kværner, Andreas Torgersen, Eirik Henningsmoen, Terje Hellan, Abdikadir Hassan, Andreas Rørvik, Christopher Sjøberg, Håkon Krogstad, Aksel Thorvaldsen, Magnus Ruud, Alexander Åser og Kristoffer Husebråten.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags