Futsalfesten i Mysen er i gang – følg sluttspillkampene direkte på Smaalenene.no

KOSTE SEG: – Dette er kult - også er det med så mange gode lag i år, sier Abdi Hassan (t.v.); her er i aksjon i en kamp i romjulscupen.

KOSTE SEG: – Dette er kult - også er det med så mange gode lag i år, sier Abdi Hassan (t.v.); her er i aksjon i en kamp i romjulscupen.

Torsdag startet de innledende kampene i den tradisjonsrike Smaalenene Romjulscup i Eidsberghallen. Venneturneringen avsluttes i fredag med sluttspillskamper. De kan sees direkte på Smaalenene.no fra cirka klokka 13.15.

DEL

MYSEN:  – Det er skikkelig kult å være med på en slik innendørs fotballturnering i romjulen. Dessuten er det gøy at det er med så mange gode lag i år, sier Ørje-spilleren Abdi Hassan, som i turneringen representerer FC Arsenal.

Den tradisjonsrike futsalturneringen fortsetter fredag med flere kamper, før det blir oppvisningskamp mellom Min Mestring for mennesker med forskjellige begrensninger og Stjernelaget, og så til sluttspillkamper for både herrelag og damelag.

– Hittil har alt ved arrangementet gått veldig greit, sier leder Per Egil Aas i arrangørklubben Mysen IF fotball, som gleder seg over at så mange lag deltar.

Smaalenenes Avis kommer til å vise sluttspillet fra cirka klokka 13.15 fredag. Kommentator er Eivind Tornes.

    Smaalenenes Avis sender direkte fra sluttspillkampene fredag 28/12 cirka 13.00.

    Send inn tekst og bilder «

    Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

    Artikkeltags