Solberg samarbeider med EuroLotto

Petter Solberg.

Petter Solberg. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Petter Solberg World Rally Team signerte avtalen torsdag.

DEL

Avtalen gjør det europeiske storspillet EuroLotto til en av hovedsamarbeidspartnerne for sesongen 2011.

- I en kreativ prosess på oppløpssiden søkte vi etter en samarbeidspartner med en solid grunnmur og et kraftfullt budskap. Jeg vil berømme Morten Klein og EuroLotto for å legge til rette for en svært konstruktiv avtale for begge parter, sier Petter Solberg.

EuroLotto er fra før en av hovedsamarbeidspartnerne til Special Olympics i Norge. For Solberg og hans team var det et viktig poeng at EuroLotto er en seriøs aktør som bidrar til allmennyttige formål.

EuroLotto ble lansert i hele Europa og på 22 ulike språk 20. januar i år. Spillet har på kort tid fått en stor spillermasse som spenner over hele Europa. Lottolandet Norge har den høyeste andelen av spillere. Spillet har en garantert minimum toppremie på 25 millioner euro, eller rundt 200 millioner kroner. EuroLotto drives på lisens fra de maltesiske spillmyndighetene LGA, Europas fremste regulator av pengespill.

Samarbeidsavtalen innebærer logoprofilering på Petters Citroën, materiell og supportereffekter, samt elektronisk på internett. Dessuten vil Petter være frontfigur for EuroLottos satsing i alle europeiske land.

- I Petter Solberg fant vi en stor idrettsutøver som oser av humør og innsatsvilje, med tilhengere over hele det europeiske kontinentet. Dette gjør han til en perfekt representant for EuroLotto, og at han er norsk gjør meg som nordmann ekstra stolt, sier Morten Klein, som har fremforhandlet avtalen på vegne av EuroLotto.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags