Slo et slag for Rosa Sløyfe-aksjonen: – Vi kjenner alle noen som har vært rammet av brystkreft

ROSA I FOKUS: Smaalenene Padelklubb arrangerte Rosa Sløyfe-turnering i A.E.C. Treningssenter i Askim. 36 spillere var med. Her er noen av dem.

ROSA I FOKUS: Smaalenene Padelklubb arrangerte Rosa Sløyfe-turnering i A.E.C. Treningssenter i Askim. 36 spillere var med. Her er noen av dem. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Idrett kan være mye mer enn bare konkurranse og kamp om å være best mulig. I helgen viste Smaalenene Padelklubb nettopp det.

DEL

ASKIM: I helgen arrangerte Smaalenene Padelklubb, i samarbeid med Padel Scandinavia og A.C.E. Racket- og Treningssenter i Askim en Rosa Sosialturnering, der alle inntektene gikk til Rosa Sløyfe-aksjonen.

– Alle kjenner eller vet om noen som har vært eller er rammet av brystkreft, forteller nestleder i Smaalenene Padelklubb, Lene Stubberud.

LES OGSÅ: Mener Mysen-gutten Sivert (21) bør være høyaktuell for norske toppklubber

Flere bidro  

Det er Kreftforeningen og Brystkreftforeningen som «eier» og arrangerer denne aksjonen i oktober hvert år.

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt støtte brystkreftforskning og andre brystkreftrelaterte prosjekter.

(Saken fortsette under bildet)

GOD STEMNING: DEt viktigste var ikke å vinne på lørdag, men å stille opp for Rosa Sløyfe-aksjonen.

GOD STEMNING: DEt viktigste var ikke å vinne på lørdag, men å stille opp for Rosa Sløyfe-aksjonen. Foto:

– Dette ville vi bidra til. Padel Scandinavia ved Victor Gomez sponset turneringen med rosa padelballer, som ble brukt under turneringen og til premier. A.C.E. stilte med lokaler og andre premier. Smaalenene Padelklubb stod for kiosksalg og ordnet med det praktiske rundt turneringen, fortsetter Stubberud.

– Mange stilte i rosa

– Vi hadde 36 deltakere i tre puljer som deltok. Sosialturnering er et uhøytidelig konsept der man rullerer opp og ned på banene ettersom man vinner eller taper. Underveis bytter man makkere. Morsomt at vi denne gangen hadde deltakere både fra Oslo og Moss. Hver deltaker betalte minst 150 kroner hver til innsamlingen. Dessuten har flere utenfra også bidratt, forklarer nestlederen i klubben, og forteller at innsamlingen fortsatt er aktiv.

(Saken fortsetter under bildet)

– Hittil har vi samlet inn 13.095 korner. Våre deltakere i senior-VM i padel i forrige uke, valgte å gi restpengene på 2.695 kroner, til innsamlingen, sier Stubberud.

Hun forteller at det var et vellykket arrangement.

– Det var god stemning hele dagen. Gode kamper og glade mennesker. Mange stilte i rosa. Vi avsluttet med en «finaleturnering». Vinnerne som sto igjen var Jostein Torp (Smaalenene Padelklubb) og Wanda Håbekke (Fornebu), avslutter Lene Stubberud. 

FULGTE MED: Om man ikke spilte selv, så fulgte man med på de andre som spilte.

FULGTE MED: Om man ikke spilte selv, så fulgte man med på de andre som spilte.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags