Tor Anders (45) må reise tidlig fra datterens konfirmasjon for å lede laget sitt i viktig fotballkamp

GLEDER SEG: Korsgård-trener Tor Anders Brenno (t.v.) gleder seg veldig til kveldens finale i OBOS-cup og tror på et spennende og jevnt oppgjør mot Sprint. Jørgen Sæves (t.h.) kommer for øvrig hjem fra samling med skøytelandslaget i Bergen for å spille finalen.

GLEDER SEG: Korsgård-trener Tor Anders Brenno (t.v.) gleder seg veldig til kveldens finale i OBOS-cup og tror på et spennende og jevnt oppgjør mot Sprint. Jørgen Sæves (t.h.) kommer for øvrig hjem fra samling med skøytelandslaget i Bergen for å spille finalen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Trener Tor Anders Brenno går glipp av deler av datterens konfirmasjon når Korsgård i lørdag ettermiddag spiller finale i OBOS-cup.

DEL

ASKIM: – Jeg er på plass et par timer i kirken da og får med meg litt av selskapet, og så blir det selskap søndag også. Så helt galt er det jo ikke, humrer Tor Anders Brenno.

Spent på motstanderen

For Korsgård-treneren er det nemlig en helt spesiell dag på fotballbanen. Laget hans har spilt seg fram til finale i OBOS-cupen. Turneringen er for lag i Østfold Fotballkrets fra 4. divisjon og lavere. I fjor vant Spydeberg cupen. I år kan «bøtta» havne i Askim og hos Korsgård. Finalen skal spilles på Seiersten stadion i Drøbak lørdag ettermiddag. Motstander er ingen ringere enn Sprint/Jeløy. Dog er det usikkert hvilket lag mossingene mønstrer, for klubben har nemlig tre seniorlag – ett i toppen av 4. divisjon, ett midt på tabellen i 5. divisjon og ett i toppen av 7. divisjon.

– Vi er veldig spente på hva Sprint stiller med. De kan jo i teorien stille med sitt førstelag. Men det er lite trolig. Mest sannsynlig er det spillere fra tredjelaget de stiller med. Og det er ikke noe dårlig lag. Det er bedre enn andrelaget og består av tidligere førstelagsspillere, forklarer Brenno.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som skal kjøre på Rudskogen i helgen

Tror det blir jevnt

Det betyr i så fall at lagene kjenner hverandre. For mens Sprint/Jeløy III ligger på andreplass, er Korsgård nummer fire i 7. divisjon. Da lagene møttes i juni endte det 1–1. Det går dermed mot et åpent og spennende oppgjør.

– Jeg tror kampen kommer til å bli veldig jevn. Den kan fort ende opp i ekstra omganger og straffesparkkonkurranse. Jeg ser for meg at Sprint kommer til å styre mye av spillet med sine ballsikre spillere, så gjelder det for oss å være disiplinerte og utnytte de overgangene vi får. Det har jeg troen på at vi skal klare, sier Brenno, og forteller om at troppen er nærmest intakt.

– Vi har et par skader i Kawa Sendi og Thomas Myrr, men ellers har vi full tropp, sier Brenno, som forteller at Jørgen Sæves til og med kommer hjem fra samling med skøytelandslaget i Bergen kun for å spille finalen.

– Jeg har prøvd å fortelle Jørgen han må prioritere landslaget, men det går ikke å stoppe den gutten. Han vil spille fotball også, ler Brenno.

LES OGSÅ: Motgangen fortsetter for Askim FK: To utvisninger og nytt stygt tap mot Sparta

Supportere kommer med buss

God støtte på Seiersten stadion kommer også Korsgård-gjengen til å få. Corner Bar i Askim har nemlig satt opp buss med supportere. En buss er allerede full. Det vurderes en buss nummer to.

– Folk skal samles på Corner i 13-tiden og ankommer Seiersten i 16-tiden. Det kommer til å bli liv. I tillegg er det ventet flere biler med folk som kommer for å heie. Jeg tipper det fort blir 60–70 personer på kampen med supporterutstyr fra oss. Det kommer til å bli en flott ramme rundt kampen. Jeg gleder meg, sier Brenno.

For dem som ikke reiser til Drøbak i kveld, så er det mulig å se kampen likevel. Smaalenenes Avis sender (streamer) nemlig kampen på våre nettsider fra klokken 17.00.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags