Gå til sidens hovedinnhold

Bekreftet: Henning Solberg kjører Mads Østbergs bil i Rally Sweden – lover «flat out»

Artikkelen er over 3 år gammel

SPYDEBERG: De fleste har sikkert fått med seg at Henning Solberg blir å finne på startstreken i en såkalt 2017-bil i Rally Sweden, altså den nyeste generasjon WRC-biler.

Dette blir første gang hvor storebror Solberg får anledning til å kjøre disse bilene. Henning forsøkte en rekke ganger å få dette til i fjor, både til Rally Sweden og til Rally Wales, men lyktes ikke å få på plass en bil.

LES OGSÅ: Henning (45) herjet bak rattet i «brakka si» – og ble imponert over sønnen Oscar (20)

En skulle tro at Spydeberg-mannen har opplevd det meste bak rattet på en rallybil, men det er ikke til å overdrive at selv 45-årige Solberg nå får en ny drøm som går i oppfyllelse.

– Det blir jo spennende. J**** gøy, sa Henning Solberg etter helgens Sigdalsrally.

(Saken fortsetter under bildet.)

 

Torsdag bekrefter Adapta Motorsport at Solberg skal stille til start i bilen deres i den kommende VM-runden etter helgens Monte Carlo.http://parcferme.no/ads/www/delivery/lg.php?bannerid=27&campaignid=11&zoneid=16&loc=http%3A%2F%2Fparcferme.no%2Fnyheter%2Fbekrefter-henning-bak-rattet-ostbergs-bil-rally-sweden%2F&referer=http%3A%2F%2Fparcferme.no%2F&cb=c3b349ba7e

– Flere førere har vist interesse for å leie bilen, men Henning har vært en del av Adapta Motorsport i mange år, så det var naturlig at han skulle få denne muligheten. Vi tror Henning har mye å by på som fører, både på og utenfor etappene, og du er alltid garantert at Henning lager show. Det er ikke for ingenting at vi kaller ham «Flat Out-Henning», sier teamsjef Morten Østberg i en pressemelding.

LES OGSÅ: Nå føler Oliver Solberg (16) at han kan gi full gass uten stor risiko

I samme kunngjøring er også Henning klar for å gi maks, noe han i kjent stil gjør hver gang han stiller opp i Rally Sweden.

– Jeg skal love dere at jeg går «flat out». Vi sees på Colin's Crest, sier Solberg, og sikter til det kjente hoppet i Rally Sweden hvor de råeste førerne svever over 40 meter.

Kommentarer til denne saken