– Jeg er kjempefornøyd, spesielt med 100-meteren. Men dette var første stevnet mitt innendørs denne sesongen. Derfor tror jeg på enda bedre resultater utover vinteren, sier en glad 15-åring.

Mye trening i løpet av høsten og vinteren, og ikke minst et stort talent, er forklaringen på persene i lengde og på 100 meter. Tiden 12,61 sekunder holdt til bronse på sprintøvelsen. Noe som var en super start på innendørs-sesongen. Favorittøvelsen er 100 meter, men fart er også viktig for å hoppe langt i lengde. Den tidligere persen på 5,00 meter ble økt med ti centimeter søndag ettermiddag. Utøveren følte selv at kroppen fungerte bra og at sjansene for gode resultater var tilstede.

Christoffer tok en pause fra friidrettsbanen i ett år, men var tilbake på trening i fjor høst.

– Friidrett er gøy, så jeg fikk lyst til å trene igjen. Når det går så bra som idag gir det ekstra motivasjon, sier unggutten.

De personlige rekordene i helgen smakte godt. Men han ønsker ikke å hvile på laurbærene. Allerede neste helg har han store forventninger til 60 meter i Ekeberghallen.

– Jeg tror på en god tid, da distansen blir enda litt kortere, forteller han.

Den tidligere Mosse-løperen Ingeborg Lind, som nå har meldt overgang til Askim IF, løp inn til en flott andreplass på 600 meter på tiden1.57,47 minutter i 14-årsklassen. Dette lover godt for de neste stevnene denne vinteren.

Lagvenninnen Marie Bjørknes var ikke fornøyd med sin 60 meter og 100 meter.

– Jeg sliter litt med forkjølelse og alt gikk tungt i helgen, sier søndagens bursdagsbarnet.

Det var bare utøverne fra friidrettsgruppa i Askim IF som stilte opp i helgens stevne. Imidlertid skal flere av klubbene til samme sted allerede neste helg.