På fjerdeplass i NM

FORNØYD: Odd-Ingar Widnes fra Skiptvet var fornøyd med 4. plassen blant jegerne i elgbane-NM.

FORNØYD: Odd-Ingar Widnes fra Skiptvet var fornøyd med 4. plassen blant jegerne i elgbane-NM. Foto:

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Odd-Ingar Widnes fra Skiptvet skjøt seg opp til fjerdeplass blant jegerne i hovedfinalen i elgbane-NM. I tillegg tok to skjetvinger medaljer i press-skyting.

DEL

- Jeg hadde vel et ørlite håp om jegermedalje på finaledagen. Men som før i dette NM var ikke de små marginene på min side. 4,9 poengstreff teller bare som fire. I tillegg var 117 poeng på hovedskyting og kveldsfinale litt for dårlig. Jeg burde hatt to-tre poeng til. Men jeg er fornøyd med innsatsen likevel, sier Skiptvet-ordføreren.

Nedtur
For sønnen Odd Håvard Widnes ble imidlertid finaledagen en nedtur. Han fikk ikke skyte finalen. De lokale hadde ikke fått med seg at NM-reglene om 110 poengsgrense for å få skyte var endret. Odd Håvards 113 poeng holdt ikke til en plass blant de ti juniorene som fikk stille. Uansett ville han ikke hatt mulighet til å gjenta fjorårets topplassering med det for ham så skuffende utgangspunktet.

To bronse
Men Odd Håvard fikk et fint plaster på såret da han sikret seg bronsemedalje i presskyting villsvin. Bronsemedalje klarte også klubbkameraten Kay Kvisler i bjørnepress. Odd Håvard Widnes fikk også fine 98 poeng i fylkesskytingen, der et helt lokalt Østfold-lag endte på tiendeplass.

Dermed var det en fornøyd tropp fra Skiptvet JFF som vendte nesa sørover. Far og sønn Widnes dro for øvrig direkte til banestevne på Dokka søndag. Forberedelse til Landsskytterstevnet var poenget.

- Skyting er selve livet, sier Odd-Ingar Widnes.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags