Se revansjoppgjøret mellom Ørje og Trøgstad/Båstad

SENTRALE BRIKKER: Kristian Nordli (t.v.), Trø/Bå og Christopher «Cressi» Roaldsøy, Ørje er begge potensielle matchvinnere når lagene møtes til lokaloppgjør i Ørje mandag. Begge lag tror det blir jevnt og begge håper på seier. ARKIVFOTO

SENTRALE BRIKKER: Kristian Nordli (t.v.), Trø/Bå og Christopher «Cressi» Roaldsøy, Ørje er begge potensielle matchvinnere når lagene møtes til lokaloppgjør i Ørje mandag. Begge lag tror det blir jevnt og begge håper på seier. ARKIVFOTO Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mandag kveld barker Ørje og Trøgstad/Båstad sammen i lokaloppgjør i fotball. Vinner serieleder Ørje igjen eller tar formsterke Trø/Bå revansj?

DEL

MARKER: I våres gikk alt på skinner for grenselaget og alt tydet på raskt opprykk fra sjette- til femte divisjon. Blant annet ble naboen Trøgstad/Båstad slått på bortebane i 16.-maikampen i Trøgstad. I høst har det kladdet seg for Ørje, mens Trø/Bå framstår som formlaget i serien. Førstnevnte leder fortsatt på tabellen i 6. divisjon, mens de gul og blå kan fortsatt hente seg inn til opprykk eller kvalplass om spill i neste års 5. divisjon. Mandag møtes de altså til lokaloppgjør som du kan se direkte hos Smaalenenes Avis.

LES OGSÅ: Henrik (18) med ett av flere positive innhopp: – Selv om jeg er Spydeberg-gutt er Askim klubben min

Kjenner ikke på presset

Selv om Ørje har slitt mye med poengfangsten i høst og nesten er hentet inn på tabelltoppen, så føler ikke laget noe press av den grunn.

– Vi kjenner ikke på noe press. Det viktige er å få opp treningsviljen og spillegleden igjen. Opprykk betyr egentlig ikke så mye for oss. Det viktige er å fin

ne et nivå som passer for oss. Vi er fortsatt glade over at vi har eget fotballag i bygda, sier Ørje-trener Yngve Fjeld.

(Fortsetter under bildet)

Ny ørje-jubel?: Ørje-spillerne jublet over scoring da Trø/Bå ble slått 16. mai. Kan grenselaget vinne igjen mot formsterke trøgstinger? Arkivfoto

Ny ørje-jubel?: Ørje-spillerne jublet over scoring da Trø/Bå ble slått 16. mai. Kan grenselaget vinne igjen mot formsterke trøgstinger? Arkivfoto Foto:

Det betyr ikke at klubben ikke anser lokaloppgjøret mot Trø/Bå for lite viktig.

– Slike kamper betyr alltid masse og vi går så definitivt for seier mot Trøgstad/Båstad. Vi vet det blir tøft, men gleder oss til lokaloppgjøret, som det alltid er litt ekstra stemning og forhåpentligvis enda flere folk som kommer og ser på, sier Fjeld videre.

LES OGSÅ: Kan være slutten for merittert idrettsklubb – har mistet både styre, trener, utøvere og lokale

Vil ha revansje

– Vi har kommet inn i en fin flyt og satser alt på at vi beholder den i kampen mot Ørje. Det er ingen tvil om at vi ønsker oss revansj fra hjemmetapet i 16.-maikampen. Men er klart det blir tøft å slå Ørje, sier Trø/Bå-trener Morten Fladberg.

Saken fortsetter under bildet)

I skrivende stund ligger Trø/Bå kun på femteplass på tabellen i sin 6. divisjonsavdeling, men med én kamp mindre spilt og kort vei opp til i hvert fall kvalplass om opprykk, kan de gule og blå fortsatt klare det med en sterk avslutning.

Men det har ikke Fladberg mye tro på:

– Skal vi rykke opp må vi vel nesten vinne resten av kampene og det er kanskje likevel ikke nok. Andre lag må snuble litt i tillegg, sier Trø/Bå-treneren.

Men uansett potensielt opprykk for både Ørje og Trøgstad/Båstad, så gleder i hvert fall begge lag seg til mandagen kvelds lokaloppgjør som du altså kan følge hos Smaalenenes Avis. Kampstart er 20.15.

HER SER DU KAMPEN (SMAA+):


 

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags