Gå til sidens hovedinnhold

Theodor (19) tror Mysen/HIL vil stoppe Ørjes lange seiersrekke

Artikkelen er over 3 år gammel

Ørje har til gode å tape i 6. divisjon. Det vil Theodor Granberg og Mysen/HIL gjøre noe med på mandag.

MARKER: Foran 2017-sesongen gjenoppsto A-laget på Ørje. Da hadde det ikke blitt spilt seniorfotball i klubben siden 2009. Men da idrettslaget fylte 100 år falt det naturlig å gjøre et forsøk igjen.

LES OGSÅ: Dommeren innrømmer feil – Askim FK ble snytt for straffe

Ørje vinner og vinner

Og for en reise det har vært så langt. Forrige sesong cruiset laget igjennom 7. divisjon med 14 strake seirer. I år, i 6. divisjon, skulle man tro Ørje skulle få det litt tøffere. Men serieåpningen har vært preget av alt annet enn motgang. Laget tok tirsdag sin sjuende strake seier, da Drøbak/Frogn III ble slått hele 11–1.

(Saken fortsetter under bildet)

 

Mandag venter sannsynligvis en tøffere motstander når Mysen/HIL tar turen til kunstgresset på Ørje. For de hvite og grønne har hatt en enorm forvandling fra seriestarten og fram til nå. Etter to tap, 0–13 i målforskjell og masse intern uro, har tidligere Mysen- og Hærland-spillere gjort comeback. Det har gitt laget et kjempeløft. Mandag vant laget hele 7–1 over Rolvsøy og tok sin fjerde strake seier. Det kan med andre ord ble et spennende og målrikt lokaloppgjør på mandag.

LES OGSÅ: Garanterer verdens beste startfelt i Indre Østfold

Mysen/HIL tror på seier

– Jeg tror vi tar en knepen seier, sier venstreback Theodor Granberg på Mysen/HIL offensivt.

– Vi skal i hvert fall gi dem en god dose kamp. Jeg forventer at det blir en spennende og jevn kamp. Vi har også visst oss å være best i andre omgang, så de har noe å grue seg til, smiler 19-åring, og gleder seg.

– Jeg ser fram til kampen. Har hørt at Ørje trekker mye folk, og det har også begynt å komme folk på Mysen-kampene. Det gikk vel nærmest rykte om at vi hadde gått i graven, men interessen er på vei tilbake. Vi har også blitt en bra gjeng på treningene. På det meste har vi vært 38 spillere, sier Granberg om entusiasmen som nå råder i Mysen/HIL-leiren.

LES OGSÅ: Etter åtte år med konkurranser ble Askim-kvinnen Yvonne (41) norgesmester

– Gøy med lokaloppgjør

Ørje-spiss Oliver Skogstad gleder seg også til kampen. 22-åringen, som har en fortid i nettopp Mysen IF som mange av hans klubbkamerater også har, tror bortelaget skal få det tøft på Marker kunstgress.

 

– Det er alltid gøy mot lokaloppgjør. Morsomt å møte tidligere lagkamerater. Vi ha en fantastisk support borte og hjemme. Folk stiller opp uansett vær og vind. Forrige hjemmekamp var det godt over 200 tilskuere. De håper jeg vil hjelpe oss også mandag. Kampplanen vår er som alltid å spille ball, trøkke til i duellene og jobbe som et lag. Det har vi lyktes med. Vi har også en stor og bred tropp hvor alle kan gå inn å gjøre en god jobb. Det er vår styrke. Så får vi se, sier Oliver Skogstad, som ikke tør å komme med noe forhåndstips på kampen.

– Nei, det vil jeg ikke, humrer den målfarlige angrepsspilleren.

Svaret på hvem som er best får vi mandag kveld. Kampen vises (streames) direkte på Smaalenene.no fra 20:15.

Kommentarer til denne saken