Gå til sidens hovedinnhold

O-VM får stor og lokal bedrift med seg på sponsorlaget

Artikkelen er over 2 år gammel

Østfold Energi har gått inn som nasjonal hovedsponsor for orienterings-VM 2019. Det gleder selvfølgelig VM-sjef Per Bergerud.

– Holder vi oss innenfor bransjeterminologien kan vi vel si at det å få med en så tung samarbeidspartner som Østfold Energi, gir både kraft og spenning rundt VM 2019, smiler Per Bergerud.

– Mer seriøst sagt, så er vi veldig glade for å få med lokale støttespillere. Østfold Energi er en signalbedrift i fylket, og derfor viktig å ha med på laget. Å få inn solide, lokale bedrifter med godt omdømme betyr mye for den fellesdugnaden VM er, fortsetter han.

O-VM 2019 vil bli det første VM uansett idrett innenfor Idrettsforbundets grener som arrangeres i Østfold.

LES MER: Rune (53) utsatte operasjon for å være frivillig på prøve-VM (SMAA+)

– Klart vi er spente, og vi var veldig godt fornøyd med 5,5 timer på NRK i beste sendetid fra prøve-VM forleden. Her fikk våre sponsorer en profilering ut over det som ligger i inngåtte avtaler.

Har fått en veldig god avtale

Hva avtalen med Østfold Energi betyr i kroner er ifølge Bergerud en sak mellom bedriften og VM 2019.

– Det jeg kan si er at avtalen gir bedriften rett til å bruke VM-logoen i sin markedsføring, videre profilering på våre brosjyrer og nettsider. De har videre rett til stand på arenaen, kjøre egenprodusert reklame på storskjerm, og bakgrunnslogo på premiepall. Videre har de bransjeeksklusivitet. Tilbake har vi fått en veldig god avtale, mener Bergerud.

Hege Håkonsen, direktør for HR/IT/kommunikasjon i Østfold Energi ser med spenning frem til månedene som kommer og selve VM arrangementet i august 2019.

Passer profilen

– Når et så stort arrangement legges til vårt fylke, må vi jo bare være med, smiler hun.

– Vi er rett og slett stolte over at VM skal holdes i vår region, og ønsker derfor å bidra med vårt for at det skal bli et flott arrangement.

LES MER: Bekymret for O-VM i Indre Østfold – mangler en betydelig pengesum (SMAA+)

– Orientering er videre en sport som passer med vår profil. Det handler om å ta naturen i bruk på en positiv måte, en måte som betyr noe for både folk og folkehelse. Så dette blir både gøy og skikkelig spennende, avslutter hun.

Kommentarer til denne saken