Mysen tapte for serielederen

Det var mange tøffe dueller, blant annet denne med Ali Darisiro, da Mysen tapte 0-2 for Sparta på hjemmebane.

Det var mange tøffe dueller, blant annet denne med Ali Darisiro, da Mysen tapte 0-2 for Sparta på hjemmebane. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Serieleder Sparta var på ingen måter overlegne, men utnyttet svakt forsvarsspill. Dermed fikk de med seg alle tre poengene fra Mysen.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

For ved begge målene bakover var det passivt forsvarsspill som var årsaken. På 0-1 i første omgang var backen Sveinn Ingi Astvaldsson passiv, og Sparta-angriperen fikk en lett jobb på innlegget. Midtstopperne var passive, og Daniel Evensen fikk styre ballen i nettet nærmest umarkert.

0-2 i andre omgang kom også av samme grunn. Kim Andre Larsen fikk stå helt alene på bakre stolpe på en lang ball fra motsatt side av banen. Markeringen var igjen nærmest fraværende.

- Begge målene kom av slurv av oss. Vi fulgte rett og slett ikke med, sier midtbaneankeret Sebastian Remme Berge.

Etter en svak start hevet Mysen seg, og kom mer med i banespillet utover i første omgang. De skapte også et par bra sjanser uten å få ballen i mål. Laget løp og ville mye, men pasningene ble for upresise. De kunne med fordel holdt ballen mer på bakken. I stedet ble det mange baller spilt over midtbanen. Det medførte at laget ble løpene mye i mellom mot et mer ballsikkert lag.

- Vi fikk en dårlig start, men hevet oss utover i omgangen. Men generelt ble vi liggende litt for lavt, og de fikk lov til å trille ballen. Også starten av andre omgang var bra. Synes vi hadde fortjent ett mål, sier Sebastian Remme Berge.

I starten av andre omgang hadde Mysen et par bra muligheter til å komme ajour med gjestene. Nærmest var Ole Johan Aas. På et frispark fra kanten fikk ballen en pen bue, og Sparta-keeperen feilberegnet. Ballen traff tverrliggeren.

Fem minutter senere entret Tarjei Opsahl banen. Etter ett år i militæret er Ørje-gutten tilbake, og tok over for keepertalentet Martin Løken fra Spydeberg. Minuttet senere gjorde han en refleksredning på streken, og avverget en gedigen målsjanse.

Men Sparta økte til 2-0, og Mysen klarte ikke å skape store nok sjanser til å presse serielederen for poeng.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags