Disse to lokale ildsjelene skal lede Østfold skikrets

DUO FRA IØ: Tore Sandem, Askim IF (foran) er nyvalgt leder i Østfold skikrets. Med seg som nestleder har han Håvard Lysaker, Slitu IF.

DUO FRA IØ: Tore Sandem, Askim IF (foran) er nyvalgt leder i Østfold skikrets. Med seg som nestleder har han Håvard Lysaker, Slitu IF. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Østfold skikrets har fått ny ledelse, begge fra Indre Østfold: Tore Sandem, Askim IF fortsetter som leder, Håvard Lysaker, Slitu IF, overtar som ny nestleder.

DEL

MYSEN: Tinget og vårmøtet ble holdt på Mysen IF klubbhus, og vitnet om en imponerende aktivitet, ikke minst takket en god snøvinter.

LES OGSÅ: Ørje stormer videre i fotball – tok ny seier foran stort publikum

Et fast høydepunkt er premieutdelingen. Spydeberg ILs lovende langrennsløper Sindre Johansen var en av dem som fikk stipend fra 100-årsjubilant Østfold Skikrets.

Og det var flere som ble hyllet. Trøsken-løper Jørgen Lipperts fire medaljer i junior-VM og Skiptvet-løper Espen Frorud sin bronse i NM 5-mila ble selvsagt trukket fram som de fremste resultatene. Selvsagt ble også Ola Vigen Hattestads utrolige karriere nevnt, etter at han nå legger opp. Ingen i fylket vårt har vært i nærheten av en slik merittliste.
Hyggelig også at både hoppere, alpinister og kombinertløpere er med og setter Østfold på skikartet.

LES OGSÅ: Arrangerer VM for 16 millioner kroner med penger de ikke har

Til stedet på tinget i Mysen var også Erik Unaas som representant for vertskommunen Eidsberg og for Østfold Idrettskrets. Han understreket i sin lille hilsen den imponerende gode jobbingen på anleggssiden i fylket, både med lysløyper, snøproduksjon, bakker og rulleskitilbud.

Skiforbundets skipolitiske dokument ble gjennomgått av Atle Roaldshaug. SUM (Skiforbundets utviklingsmodell) fram til 2020 har fokus på skiglede på alle nivåer, med både anlegg og utøvere over hele landet.

Møtet ble godt ledet av veteranen Kåre Steffensen fra Trøgstad Skiklubb.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags