Jubler for ny VM-satsing

KLAR FOR LØP: Henning Solberg har skrevet kontrakt med Skandinavias største forhandler av bilder på nett, Skruvat.no.

KLAR FOR LØP: Henning Solberg har skrevet kontrakt med Skandinavias største forhandler av bilder på nett, Skruvat.no. Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Ny sponsor sikrer Henning Solberg minst åtte VM-runder, enten i rallycross eller i rally.

DEL

Nylig skrev han kontrakt med nettbutikken Skruvat.no. Det er Skandinavias største forhandler av bildeler på nett. Det svenske selskapet ønsker for alvor å etablere seg i Norge. Da med å profilere seg med Henning Solberg. Avtalen sikrer at han får kjøre åtte VM-løp for Ford.

– Det blir åtte VM-runder. Enten i rallycross eller rally. Fordelingen er ikke klar, men helt sikkert er det at jeg kjører Rally Sverige i februar og da for Ford, sier en lettet Solberg, som er mest klar for rally.

– Rally er den tøffeste motorsporten. Der handler det om å kjøre fortest fra A til B. I rallycross handler det mest om show, mener han.

Henning Solberg er ikke fornøyd bare med åtte løp. Han jobber for å finansiere ytterligere løp.

– Jeg har flere sponsorer på gang. Dessuten har jeg ikke gitt opp avtalen med Go Fast, forteller spydeberingen.

Henning Solberg tegnet for to år siden en lukrativ avtale med den amerikanske energidrikken. Den skulle sikre full satsing i rally. Men pengene har latt vente på seg, til tross for at selskapet har brukt Solberg i reklame.

Dermed har det kun blitt sporadiske opptredener i rally og rallycross de to siste årene. Mange hadde derfor avskrevet mannen, som i dag (onsdag 8. januar) blir 41 år, som toppfører. Men selv har han aldri gitt opp. Han har fortsatt tro på at pengene skal dukke opp. Nå er han imidlertid ikke avhengig av disse pengene for å få kjørt.

– Jeg gleder skikkelig til å komme i gang. Første løp blir Rally Sverige 5. februar, smiler Henning.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags