Rallyfører Eyvind Brynildsen, fra Spydebergs nabokommune Våler, er en fyr som vet å by på seg selv, og ikke er han snau med å skape oppmerksomhet på sosiale medier når han har tid og lyst til dette. Videoklippet over er tidligere i år spilt inn med et ansikts-filter i tilknytning Rally Sweden i februar, men etter Henning Solbergs smått fantastiske prestasjon i Rally Tyrkia med sjetteplassen totalt i en R5-bil, så har Brynildsen tatt opp tråden igjen.

LES MER: Sensasjonell sjetteplass i Rally-Tyrkia på Henning (45): – Jeg er så dritfornøyd

– Okei, så vant du ikke Rally Sweden, men du vant WRC2 (R5-klassen i dette tilfellet, journ.anm.) i Rally Tyrkia! Stolt av dere, både Henning og Ilka, skriver Brynildsen i videosammendraget.

Med slående tonefall og markant Spydeberg-engelsk i røsten er det ikke vanskelig å kjenne igjen den energiske 45-åringen i Eyvind Brynildsens tolkning av storebror Solberg. Her snakker vi altså om «stop in the start» og «no fart in the kræsj», kjente begreper hvor førstnevnte er blitt et klassisk Solberg-sitat etter Rally Norway 2007.

LES MER: Comeback-Henning storkoser seg i tet i Rally Tyrkia: – Jeg har det jævlig kult

Så kan du dømme selv – hvor godt tar Eyvind Brynildsen sin rallykollega på kornet? Reaksjonene på sosiale medier ser i alle fall ut til å være enstemmige.

LES MER: Henning (45) skal få hjelp av sin tidligere kartleser til å kjøre igjen