Etter 14 år i VIF må Johannes (36) fra Askim gå: – Det er trist å forlate en klubb man er glad

FERDIG I VIF: Johannes Moesgaard fra Askim får ikke fortsette som trener i Vålerenga. Nå må han finne seg en ny fotballklubb.

FERDIG I VIF: Johannes Moesgaard fra Askim får ikke fortsette som trener i Vålerenga. Nå må han finne seg en ny fotballklubb. Foto:

Johannes Moesgaard (36) får ikke fortsette som assistenttrener i Vålerenga. Nå må han finne seg ny trenerjobb.

DEL

I 14 år har Johannes Moesgaard vært fotballtrener i Vålerenga. De første årene var han toppspillerutvikler på de aldersbestemte lagene. Etter hvert steg han i gradene. Fra 2015 har han vært i trenerteamet rundt A-laget. I 2018 ble han også en av Ronny Deilas to assistenttrenere. Den rollen har han hatt fram til i dag.

Men med ny hovedtrener inn, Dag-Eilev Fagermo fra Odd, er det ikke lenger plass til den opprinnelige askimingen. For Fagermo ønsker seg, ifølge Vålerengas egen hjemmeside, et mer kompakt og tverrfaglig trenerteam. Her er det bare plass til én assistenttrener med hovedansvar for fotball. Den rollen har Kenneth Dokken fått. I tillegg har Fagermo fått inn Moa Dajani som fysisk trener.

Johannes Moesgaard tar avgjørelsen om at han må forlate Vålerenga til etterretning.

– Det er trist å forlate en klubb man er blitt så glad i, men dette er en del av fotballivet. Jeg har hatt fantastiske år og blitt glad i mange mennesker i klubben. Nå handler det om å se etter nye muligheter, og kanskje dukker jeg også opp på Valle igjen i fremtiden, smiler 36-åringen til Vålerengas hjemmeside.

LES OGSÅ: Stian (35) med toppjobb i Vålerenga: – Jeg gleder meg til å jobbe med et lag med ambisjoner

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags