Christian (22) fikk sjokk da klubben hentet to keeper-konkurrenter

TØFF KAMP: Christian Sukke får tøff kamp om keeperplassen i Sarpsborg 08 til året. ARKIVFOTO

TØFF KAMP: Christian Sukke får tøff kamp om keeperplassen i Sarpsborg 08 til året. ARKIVFOTO

Artikkelen er over 4 år gammel

Sarpsborg 08 har hentet inn to nye keepere foran neste sesong. Spydebergingen Christian Sukke (22) håper likevel å bli førstekeeper.

DEL

SARPSBORG: Christian Kroglund Sukke er tilbake i Sarpsborg 08 etter utlån hos Sogndal og Ullensaker/Kisa denne sesongen. Kommende sesong går han inn i sitt siste kontraktsår med eliteserielaget i fotball.

Målet er å spille seg til fast plass mellom stengene. Spesielt siden dagens to keepere, Duwayne Kerr og Lasse Heinze, ikke blir med videre. Men i går kom nyheten om at klubben både henter Viking-målvakt Arild Østbø og Bryne-kaptein Anders Kristiansen.

– Jeg hadde forberedt meg på at klubben kom til å hente inn én keeper, men at det ble to kom som et lite sjokk. Det er to gode keepere, men det skal være mulig å danke dem ut. Så det er bare å ta opp hansken, jobbe hardt videre og vise at jeg fortjener å stå, sier 22-åringen til Smaalenenes Avis.

Selv om sesongen startet bra med spill for topplaget i 1. divisjon, Sogndal, så ble den ikke helt som håpet. Kyssesyken førte til at han ble borte fra fotballen i sommer. Da han kom tilbake, var keeperplassen i saftbygda opptatt. Dermed ble han lånt ut videre til Ull/Kisa i 2. divisjon i høst. Der ble det derimot bare benkesliting.

– Jeg føler meg likevel som en mye bedre keeper nå enn på samme tid i fjor. Jeg har trent godt både med Ull/Kisa og Lillestrøm. De to lagene har et samarbeid. Det jeg trenger mer av nå er kamptrening.

Jeg er i den alderen hvor jeg må stå kamper for å utvikle meg. Så får vi se om det blir i Sarpsborg 08. Jeg håper jo det, sier den nesten to meter høye keeperen, som likevel vet om interesse fra andre klubber, blant annet fra 1. divisjonsklubben Sandnes/Ulf.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags