OSLO: Mads Mysen (21) fra Mysen har de siste sesongene spilt for Oslo-klubben Wam-Kam i 5.divisjon. Der har han vært en sentral skikkelse i laget. Planen var å avslutte sin Wam-Kam-karriere med spill fram mot sommeren, men slik skulle det ikke gå.

Årsak: En gammel brannskade som Mads fikk som liten gutt helt tilbake i 1997. Det falt han nemlig overende i et brennede bål, og fikk store brannskader på den ene hånden.

Etter en kamp for Wam-Kam mot Lambertseter nylig hadde Mads behov for legehjelp for å få rettet ut en lillefinger på den brannskadde hånden.

Slutt på oksefeiringer

– I et forsøk på å rette ut lillefingeren tirsdag, fikk Mysen streng beskjed fra legen om å unngå kontaktsport i fire uker, omtrent like lenge som han hadde igjen av sin Wam-Kam-karriere. Fotball-Norge er i sjokk, skriver WamKam noe humoristisk på sine egne nettsider om hendelsen.

Artikkelen er forøvrig ført i pennen av eidsbergingen Preben Skadsheim.

Mads Mysen har blitt kjent for sine oksefeiringer i Wam-Kam

– Vi kan se langt etter flere oksefeiringer i denne omgang, konkluderer Skadsheim.

 

Magisk sesong

Hovedpersonen selv har mange gode minner i den oransje Wam-Kam-drakta, og trekker spesielt fram fjorårssesongen:

– Ellers var jo hele den sesongen magisk. Tenk å få være med på en så herlig seiersrekke, og ikke minst få muligheten til å sette spikeren i kista mot Grorud i opprykkskampen. Jeg feller en tåre bare av tanken, sier Mads Mysen.

Men klubbkameratene har ikke bare nøyd seg med å hylle Mysen-gutten på sine egne nettsider. De fikk også laget det de selv omtaler som en tårevåt videokavalkade. Der har de fått med seg flere norske fotballkjendiser og andre som sporty stiller opp i en videohilsen til den uheldige Wam-Kam-spilleren.

Blant annet er sjakkspilleren Jon Ludvig Hammer, TV2-profilen Simen Stamsø Møller og selveste Davy Wathne med. Det samme er Mjøndalen-spilleren Christian Gauseth.

SE VIDEOEN HER: