Cornelia (16) tatt opp i A-stallen til Stabæk: – Overraskende og veldig gøy

GLAD: Cornelia Fladberg. 			               FOTO: PRIVAT

GLAD: Cornelia Fladberg. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

BÆRUM: Cornelia Remme Fladberg gikk til Stabæk foran forrige sesong etter spill i Askim FK. I hennes første sesongen hos toppserieklubben har hun hospitert litt på A-laget, men stort sett trent og spilt kamper med junior- og rekruttlaget. Hun fikk også sitte på benken i flere toppseriekamper på slutten av sesongen, men innhopp fikk hun ikke.

LES OGSÅ: Askiming blir Ronny Deilas assistent i Vålerenga: – Dette blir definitivt spennende

– Jeg hadde ikke ventet å få spilletid på førstelaget, så bare det å være med på kamper var en bonus, forteller midtbanespilleren.

Den snart 17 år gamle jenta har likevel imponert klubbledelsen såpass at hun nå er tatt opp i A-stallen for kommende sesong.

– Jeg hadde jo håpet litt, men jeg ble likevel overrasket, forteller hun fornøyd.

– Hva betyr det for deg?

– Det har mye å si. I fjor hospiterte jeg av og til på A-laget. Det ble en rotete hverdag. Nå blir det enklere. Nå er det A-laget jeg skal trene med. Da trener jeg med bedre spillere, og alt går fortere. Det gjør at jeg må være fullt fokusert på hver trening, noe som jeg tror også vil gi meg bedre utvikling, forklarer Mysen-jenta.

LES OGSÅ: Eidsberg IL sier nei til fotballsamarbeid – men debatten fortsetter

Hun vet at hun også neste sesong kommer til å spille mye på rekruttlaget i 2. divisjon, men tror likevel at hun skal få sjansen i Toppserien.

– Vi har en litt tynnere A-stall nå enn i fjor, så jeg tror sjansene skal være gode for litt spilletid, mener Cornelia. Før den tid skal hun være med U17-landslaget. Neste uke reiser hun til Italia for privatlandskamper.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken