Ørje-trener før kveldens lokaloppgjør: – Viktigere å slå Mysen enn å rykke opp

NYE DUELLER: Mysen/HIL og Andreas Tollefson tar imot Ørje og Abdi Hassan mandag kveld til toppoppgjør i 6. divisjon.

NYE DUELLER: Mysen/HIL og Andreas Tollefson tar imot Ørje og Abdi Hassan mandag kveld til toppoppgjør i 6. divisjon. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I kveld spilles det toppkamp i 6. divisjon, Mysen/HIL mot Ørje. Dette er en kamp Ørje må vinne for å henge med i kampen om opprykk.

DEL

Klart for toppoppgjør i 6. divisjonEidsberg:– Det er viktigere å slå Mysen enn å rykke opp, sier Ørje-trener Knut Skogstad, før mandag kvelds toppoppgjør i 6. divisjon.

Da Mysen-gutta kom til Ørje i vår dro de med seg tre poeng hjem. Ørje hadde vunnet de åtte første kampene i sesongen, før Mysen slo dem 4–2 på hjemmebane.

– Jeg tror gutta er revansjesugen etter forrige oppgjør, sier Ørje-treneren.

SE KAMPEN DIREKTE HER!

Må ta poeng

Ørje ledet lenge i 6. divisjon og så ut til å gå mot et sikkert opprykk for andre året på rad. For utenom tapet mot Mysen vant Ørje 11 av sine 12 første kamper. Men i høst har det plutselig buttet skikkelig. Av de fem siste kampene har de spilt to uavgjort og tapt tre kamper. Blant annet mot Trø/Bå som er tabelltoer i 4. divisjon.

– Vi har hatt litt uflaks og en del av gutta har vært skadet, forklarer Skogstad.

– Hvordan har dere tenkt å reise dere igjen?

– Jeg vet ikke om vi trenger å reise oss. Vi er gode og klare til kamp. Vi kjenner Mysen-laget og er ikke redde for dem.

(Saken fortsetter under bildet)

HAR TROEN: Ørje-trener Knut Skogstad har troen på seier mot Mysen/HIL mandag kveld.

HAR TROEN: Ørje-trener Knut Skogstad har troen på seier mot Mysen/HIL mandag kveld. Foto:

Ørje ligger nå på 4. plass på tabellen med 35 poeng. Mysen har én kamp mer spilt og ligger på tabelltoppen med 40 poeng. Rett bak ligger Trø/Bå med 39 poeng. Hvis Ørje vinner i kveld legger de grønne og røde seg på en delt 3. plass med NMBUI. Sistnevnte har også spilt en kamp mer en Ørje.

Kampen Ørje ikke har spilt er mot bunnlaget Drøbak-Frogn 3. Den kampen skal være lett mach for markeringene. Vinner de mot Mysen i kveld vil de altså kunne ligge an til å gå forbi dem med ett poeng. Ingen ting er klart i toppen av 6. divisjon og hver kamp teller.

Tror på seier

– For oss har det ikke så mye å si om vi ligger i 5. eller 6. divisjon. Det viktigste er å ha de gøy og spille god fotball, mener Ørje-treneren.

Han tror at kampen i morgen kommer til å bli et bra og jevnt lokaloppgjør. Men han er stø i sin tro på hvem som tar poeng.

– Jeg tror vi vinner. Revansjesugent og angrepsposisjonen kommer til å gi oss en fordel, fastslår Skogstad.

Hele lokaloppgjøret kan du se direkte her på Smaalenene.no fra klokken 20.15 i kveld.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags