ASKIM: Jørgen Sæves (23) har hatt en kjempesesong på isen og har fått gå for Norge både i verdenscup og sprint-EM. I forrige uke ble han også tatt ut til sprint-VM i Changchun i Kina i mars. Men askimingen klarer ikke å gi slipp på fotballmiljøet i Korsgård IF. Forrige sesong spilte han hele sesongen for de grønne og hvite.

LES OGSÅ: Amir (12) fra Askim trenes av selveste «Drillo»

Da 7. divisjonslaget onsdag skulle ha treningskamp mot naboen Skiptvet på Askim Kunstgress, var han på plass som innbytter. Han kom inn i andre omgang, satte fart på kanten og scoret også mål. 23-åringen ble imidlertid  ikke matchvinner. Korsgård vant kampen 3-0 og de andre målene ble scoret av Armin Konic og nykommer fra Spydeberg, Kastriot Besimi.

– Første omgang var litt rotete for vår del, og Skiptvet, som har fått inn mange nye og spennende spiller, var klart farligst til tross for at Armin Konic sørget for 1-0. Det etter å ha kommet alene med keeper, forteller Korsgård-trener Tor Anders Brenno.

– I andre omgang kom vi ut som et mer samlet lag. Avstandene mellom lagdelene var kortere og vi hadde mer ro i rekkene. Skiptvet ble hengende etter og satset bare på gjennombrudd, noe vår keeper Thomas Bjørnsrud hadde god kontroll på med sin offensive stil. Vi presset på, og det ga uttelling da innbytter Jørgen Sæves kom på kanten, satte fart og avsluttet elegant forbi keeper. 2-0 sto seg ut omgangen, forklarer Brenno.

LES OGSÅ: Mekan (17) spilte i shorts i 16 effektive minusgrader: – Ikke kaldt i det hele tatt

– I tredje omgang var Skiptvet totalt ute av kampen, og det føltes som om vi var bedre trent og ville mest. Det var kun ett lag på banen. Kastriot Besimi ble den som satte siste spikeren i kista, da han flott satte inn 3-0, sier Korgård-treneren.

– Nå har vi vunnet begge våre treningskamper og ser definitivt ut som et lag på vei oppover i divisjonssystemet igjen, slår han fast.