Godt humør før lokaloppgjøret – men på banen skal det smelle

Artikkelen er over 2 år gammel

– Det kommer til å smelle på banen, men både før og etter kampen er vi verdens beste kompiser.

DEL

ASKIM: Det sier trenerne til A-lagene til Korsgård og Eidsberg; Tor Anders Brenno, Morten Karlsen, Lars Vikeby og Christoffer Bordervik. Kvartetten gleder seg helt vilt til torsdag kvelds batalje på Askim stadion i 7. divisjon.

LES OGSÅ: Mysen, Trø/Bå og Ørje kunne alle juble – for bunnlaget Skiptvet gikk det verre

– Tre poeng som gjelder

– Vi håper mange tar turen for å se på kampen. Vi kan love god underholdning, sier trenerne, tilsynelatende verdens beste kompiser utenfor banen. Men å vinne står høyt for begge lag.

GLEDER SEG: Trenerne Lars Vikeby (Eidsberg) (f.v.), Tor Anders Brenno (Korsgård), Christoffer Bordevik (Eidsberg) og Morten Karlsen (Korsgård) gleder seg til torsdag kvelds lokaloppgjør i 7. divisjon på Askim stadion.

GLEDER SEG: Trenerne Lars Vikeby (Eidsberg) (f.v.), Tor Anders Brenno (Korsgård), Christoffer Bordevik (Eidsberg) og Morten Karlsen (Korsgård) gleder seg til torsdag kvelds lokaloppgjør i 7. divisjon på Askim stadion. Foto:

– Selvfølgelig er det tre poeng som gjelder. Vi har vært gode i det siste. Selv om jeg forventer tøff kamp, så satser vi på seier 6–3 til oss, sier Eidsberg-trener Lars Vikeby med et glimt i øyet.

– Hadde kampen stått på oddsen, så hadde Eidsberg stått i sju i odds. Denne kampen skal vi vinne, kontrer Korsgård-trener Tor Anders Brenno, og får støtte av trenerkollega Morten Karlsen.

– Vi kommer til å heve målsnittet vårt i denne kampen. 6–1 tipper jeg vi vinner. Eller vent. Vi har scoret i snitt seks mål i hver kamp hittil i år. Så da vinner vi kampen 8-1, humrer Karlsen.

LES OGSÅ: Fikk du ikke med deg livestreamen fra knøttecup – se kampene i reprise her

To offensive lag

Før sesongen gikk begge lag høyt ut og sa de ville rykke opp fra 7. divisjon. Så langt er det Eidsberg som har innfridd. Laget har vunnet fem av sju kamper og ligger på andreplass med 30–12 i målforskjell. Korsgård har ikke helt hatt marginene med seg og er nummer sju med tre seirer på seks kamper og en målforskjell på 38–19.

(Saken fortsetter under bildet.)

– Det kommer til å bli en fartsfylt og underholdende kamp. Det er to lag som vil fram og score. Vi er nok et mer spillende lag enn Eidsberg. De er bedre på kriging. Så får vi se. Det kommer helt sikkert til å smelle litt på banen. Det skal det gjøre i et lokaloppgjør. Men vi skal både være kompiser før og etter kampen. Så er du interessert i fotball, så bør du komme på kamp torsdag kveld, sier Tor Anders Brenn og lover innmarsj, musikk og speakertjeneste under kampen.

Blir sendt direkte

Kampen blir for øvrig spilt på Askim stadion, som er Korsgårds nye hjemmearena.

– Der er det plass til mye folk, så det er ingen grunn til å bli hjemme, påpeker Brenno.

Skulle du imidlertid velge å bli hjemme, så blir kampen streamet (vist) direkte på Smaalenene.no fra klokken 18:00 torsdag kveld.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags