Askim-jente med pangstart for Kolbotn – fem scoringer på to kamper

SCORER OG SCORER: Askim-jenta Julie Hoff Klæboe har scoret fem mål på to kamper for Kolbotn. FOTO: PRIVAT

SCORER OG SCORER: Askim-jenta Julie Hoff Klæboe har scoret fem mål på to kamper for Kolbotn. FOTO: PRIVAT

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Julie Hoff Klæboe har fått en strålende start på 2018 med fem scoringer på to kamper for Kolbotn.

DEL

BÆRUM: Først banket 18-åringen inn fire mål for toppserielaget Kolbotn i sesongdebuten mot 1. divisjonslaget Grei da toppserielaget vant hele 8–1.

LES OGSÅ: 18-åring scoret sitt første mål i Toppserien – Var med å redde laget fra å rykke ned

I helgen fulgte hun så opp med en rålekker scoring på Nadderud stadion lørdag da det endte 1–1 mot toppseriekollega Stabæk i en kald vind og snøvær.

Denne scoringen av Julie Hoff Klæboe var av det mer spektakulære slaget da hun iskaldt avsluttet et nydelig Kolbotn-angrep med iskaldt å sette ballen i mål bak landslagskeeper Ingrid Hjelmseth etter å ha blitt frispilt. Det endte for øvrig 1–1 i en kamp Kolbotn burde vunnet.

LES OGSÅ: Julie (17) fra Askim debuterte i Toppserien i fotball

– Det var moro med den scoringen og gøy at det går så bra. Etter overgangen til Kolbotn i fjor vinter, spilte jeg på rekruttlaget i vårsesongen, før jeg ble tatt opp i en tynn A-stall og fikk spille alle høstkampene i toppserien. Nå virker vi mye bedre forberedt og jeg tror vi har et mye bedre lag, slik at jeg har et godt håp om at årets sesong skal bli mye bedre. Jeg håper selvfølgelig å beholde den faste plassen som spiss når seriespillet starter og føler meg trygg på at 2018 ikke kommer til å bli en kamp for å overleve i Toppserien, sier Julie Hoff Klæboe.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken