Bruddskade hos Larvik-stjerne sender Ida til EM

KAN JUBLE FOR EM-PLASS: En skade på Linn Jørum Sulland gjør at Ida Bjørndalen Karlsson får være med til EM. ARKIVFOTO

KAN JUBLE FOR EM-PLASS: En skade på Linn Jørum Sulland gjør at Ida Bjørndalen Karlsson får være med til EM. ARKIVFOTO Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Spydeberg-jenta Ida Bjørndalen Karlsson fikk først beskjed om hun ikke skulle til EM. Nå har kontrabeskjeden kommet.

DEL

Linn Jørum Sulland har fått påvist brudd i foten, og må stå over EM i håndball. Inn i den norske troppen kommer i stedet Ida Bjørndalen Karlsson (31). Det melder handball.no.

– Linn har et brudd i et fotbein, og er dessverre ikke aktuell for spill i EM. Skaden oppstod i forbindelse med fredagens kamp mot Frankrike i Larvik. Behandlingen fremover blir avlastning og alternativ trening. Normalt tilheles slike brudd på mellom fire og seks uker, sier håndballjentenes lege, Anne Froholdt, til nettstedet.

– Vi er lei oss på Linns vegne. Dette var kjedelig nå som hun endelig var på god vei tilbake. Når slikt skjer må vi imidlertid ta grep og finne en god erstatter, så vi ønsker Ida velkommen i troppen og god bedring til Linn. Vi håper å se henne tilbake på banen igjen på nyåret, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson om saken.

Bjørndalen Karlsson kom direkte fra samling med rekruttlandslaget i Sandefjord til EM-troppen i Oslo tidlig søndag morgen.

Spydebergingen går rett inn i troppen som spiller mot Serbia i Oslo Spektrum søndag ettermiddag. Årets EM går i Ungarn/Kroatia i desember.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags