Tobias (24) blir daglig leder i Askim Fotball: – Han utfyller alle kriteriene en klubb kan drømme om

NY I JOBBEN: Tobias Tuft Mortensen (i midten) starter i jobben som daglig leder i Askim Fotball 1. januar 2020. Her sammen med dagens daglige leder i Askim Fotballklubb, Tom Bolstad (t.v.) og styreleder i den nye klubben, Bjørnar Iversen.

NY I JOBBEN: Tobias Tuft Mortensen (i midten) starter i jobben som daglig leder i Askim Fotball 1. januar 2020. Her sammen med dagens daglige leder i Askim Fotballklubb, Tom Bolstad (t.v.) og styreleder i den nye klubben, Bjørnar Iversen. Foto:

Askim Fotball har ansatt daglig leder. Valget falt på 24-åringen Tobias Tuft Mortensen.

DEL

ASKIM: 1. januar 2020 slår Korsgård IF og Askim FK seg sammen til Askim Fotball.

I Askim Fotballklubb har Tom Bolstad sittet som daglig leder. Han går av med pensjon 23. april neste år. Dermed har interimsstyret for den nye felles klubben jaktet en ny daglig leder. Valget er nå tatt etter en lang og grundig prosess utført av Tom Bolstad og styreleder i den nye klubben, Bjørnar Iversen. Valget falt på Tobias Tuft Mortensen.

LES OGSÅ: Tor Anders (46) blir Askim Fotballs nye hovedtrener – slik vil han skape et godt seniorlag

– Tobias utfyller alle de kriterier en fotballklubb kan drømme om i en daglig leder-stilling og mer til, forteller en glad styreleder på klubbens Facebook-profil.

Tobias Tuft Mortensen har bachelorgrad i Business Administration fra University of Essex i England og har også en mastergrad i sportsmanagement fra Høgskolen i Molde. I tillegg har han trent Molde gutter 16.

– Jeg kan nesten ikke vente, og er meget motivert til å ta tak i driften av ny klubb, sier den ferske daglige lederen Mortensen på Facebook.

LES OGSÅ: Da fotballkarrieren tok slutt satset Henrik (24) på noe helt annet – fikk drømmejobb

Tobias Tuft Mortensen vil i tillegg til å være daglig leder, også ha en operativ rolle på treningsfeltet. Dette knytter ham tettere sammen med trenerteamene.

– Etter å ha gjennomgått sportsplan og fått innblikk i hva som forventes, er jeg meget inspirert og gleder meg til å få utfordret meg på all kunnskap jeg har på akkurat dette feltet. Tanken på at det skal satses på utdanning av trenere for at barn og unge skal få best mulig forhold til å utvikle seg, er helt etter mitt hjerte. Slik får vi ivaretatt både topp og bredde, avslutter Mortensen.

24-åringen starter allerede 1. januar 2020 og går inn i en 100-prosentstilling. Dermed får Mortensen også en overlapping med dagens daglig leder i Askim Fotballklubb, Tom Bolstad, før han slutter i april.

LES OGSÅ: Frank skriver bok om Korsgård IF – én ting angrer han veldig på

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags