Sigve (17): – Det beste med Skiptvet er samholdet og fellesskapet vi deler

Sigve Tjelle (17) liker friheten og stillheten i Skiptvet.

Sigve Tjelle (17) liker friheten og stillheten i Skiptvet.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Jeg mener at vi som bor i Skiptvet har et godt samhold. Skiptvet har færre innbyggere enn mange andre Indre Østfold-kommuner, noe som medfører at jeg kjenner de aller fleste som bor her.

Fakta

Sigve Tjelle

Alder: 17 år

Bor i: Skiptvet

Jeg liker friheten og hvor stille og nydelig det er i Skiptvet. Typisk for ungdommen er vel kanskje det at vi møtes ofte, spesielt om sommeren. Vi drar for eksempel på løkka, som er et fast møtepunkt for oss unge i Skiptvet. Etterpå kjører vi litt rundt med alle mopedene og syklene. Mange liker å ta seg en tur på Bergsjø for å bade. Mamma's Pizza og Grill var også et typisk møtepunkt, som dessverre nylig har brent ned. Jeg tror disse tingene utgjør mye av grunnen til at jeg trives så godt.

Går du på gata i Skiptvet er du nesten garantert å møte på noen som hilser på deg. Det er ikke slik at man hilser og smiler til alle over alt ellers i Indre Østfold.

Vi er også veldig hjelpsomme. Hvis vi vet om noen som kunne trengt hjelp eller arbeidskraft, så tilbyr vi oss som oftest å bidra. Om noen legger ut et innlegg i Skiptvet-gruppa på Facebook for eksempel, så vil personen garantert få respons og hjelp om det er det den ønsker.

Det beste med Skiptvet er samholdet og fellesskapet vi deler, sier Sigve Tjelle.

Artikkeltags