Klare for en ny runde med Festdager på Momarken

Festdager på Momarken. ARKIVFOTO

Festdager på Momarken. ARKIVFOTO Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

For femte året på rad blir det igjen full fart på markedsplassen, og de første artistene er allerede sluppet.

DEL

MYSEN: Nå er det litt under 50 dager igjen til årets Festdager på Momarken går av stabelen, og arrangørene har så vidt begynt å slippe artister til årets arrangement.

– Endelig er det klart! The Main Level og Vidar Villa kommer til Festdager på Momarken og er klare for å lage god stemning! Det blir et gledelig gjensyn med The Main Level som opptrådte til ellevill jubel og allsang sist de besøkte Festdagerscenen. Vidar Villa kommer til å få hele Mysen til å danse med sine fengende hitlåter, står det å lese på Facebook-siden til Festdager på Momarken.

LES OGSÅ: Dette er de ti mest sette filmene i distriktet

(Saken fortsetter under bildet)

KOMMER: The Main Level kommer til Mysen i august.

KOMMER: The Main Level kommer til Mysen i august. Foto:

Villa er ifølge Wikipedia kjent for norskspråklige festlåter som «One Night Stand» og «Herregud». I 2017 hadde låtene hans over 27 millioner strømminger på nett, og han var en av deltakerne i Melodi Grand Prix 2018 med låten «Moren din».

Boyband-gruppa The Main Level fra Bergen består av Sander Helmers-Olsen, Alexander Instøy og Eric Tryland. Bandet begynte å være aktive i 2014, og har besøkt Momarken opp til flere ganger. De har to albumer, «We Are Who We Are & Lost Right Here EP», samt 11 singler.

Den omreisende familiefestivalen starter 30. august og byr på fire dager til ende med opplevelser for store og små.

LES OGSÅ: Trøgstinger gir ut plate på amerikansk plateselskap

Artikkeltags