Trommisen Bernhard (12) vil ha noen å spille med: – Det gjør ingenting om de er litt eldre enn meg

GODT HÅNDLAG MED TROMMESTIKKENE: Bernhard Kopperud-Eriksen, elev i 7. klasse ved Hovin barneskole, viste tidlig interesse for trommer. Småtassen spilte visstnok på både puffer og sofaputer. Men det tok først av for alvor da foreldrene kjøpte nytt hus og det fulgte et gammelt trommesett med på kjøpet.

GODT HÅNDLAG MED TROMMESTIKKENE: Bernhard Kopperud-Eriksen, elev i 7. klasse ved Hovin barneskole, viste tidlig interesse for trommer. Småtassen spilte visstnok på både puffer og sofaputer. Men det tok først av for alvor da foreldrene kjøpte nytt hus og det fulgte et gammelt trommesett med på kjøpet. Foto:

Av
DEL

Spydeberg: Bernhard Kopperud-Eriksen (12) er ivrig på slagverk og har i den forbindelse et stort ønske: Noen å spille sammen med.

Tolvåringen, som har spilt trommer siden han var 5 år, håper nå å komme i kontakt med andre musikkinteresserte ungdommer.

– Det gjør ingenting om de er litt eldre enn meg, sier Bernhard og mener selv at han skal holde tritt med musikere som har spilt en stund.

Det er den rocka stilen som ligger hjertet nærmest, og av den eldre sorten. Trommeslageren i Kiss er det største forbildet. Musikksmaken skyldes nok en del påvirkning fra både mamma og far. Far Tor Bernhard spiller bass, og han og sønnen har spilt en del sammen.

-Det er gøy og gir god trening, men den største opplevelsen, mener Bernhard, er sjansen han nylig fikk til å spille foran publikum i et fullt utstyrt konsertlokale.

Oak Garage på Fosser i Aurskog-Høland huser Oak Metal Club, der far Tor Bernhard er medlem. Under Oak Metalfest 2019 åpnet klubben dørene for at unggutten skulle få teste ut scenekunsten.

– Helt magisk, fastslår Bernhard, og er med det enda mer gira på å få samlet et komplett band til å utvikle seg videre sammen med.

Artikkeltags