Gå til sidens hovedinnhold

«Indre Østfold Renovasjon er på ville veier»

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Igjen er Tor M. Mandt og Indre Østfold Renovasjon ute med smarte løsninger. De skal tømme papir en gang i måneden, og matavfall hver 14. dag, fra januar 2019. Det er kanskje greit i vinterhalvåret, men ikke i sommerhalvåret. Skal fiske- og rekerester ligge og dufte i 30 varmegrader, så er det noen som bør ta affære. Det bør eierkommunene til IØR gjøre.

LES OGSÅ: Avfallet ditt skal hentes mer sjelden fra neste år – dette er begrunnelsen

Papir som hentes bare en gang i måneden blir kastet sammen med restavfall, og kanskje med matavfall også i restavfallet. I verste fall havner det i skogen, slik det står skrevet om i lørdagens avis. Behold dagens system, og behold samme prisnivå. Da slipper vi å finne søppel overalt.

LES OGSÅ: Thomas advarer – måtte rive deler av plattingen på grunn av Indre Østfold renovasjons nye planer

Det er ikke mange måneder siden Tor M. Mandt måtte snu i saken om ungdom som plukket søppel, og måtte betale for dette. Tenk nøye gjennom hva du holder på med Mandt. Ikke lag ting verre. Gjør det heller bedre. IØR tjener bra på alt vi gjenvinner, og er enig med Jorunn Altenborn om at søppel fra private burde være gratis å levere.    

Kommentarer til denne saken