Langer ut mot busstilbudet: – Vi sto og frøs i én time

ILLUSTRASJONSBILDE: Elevene mener at busstilbudet til og fra Skiptvet er for dårlig. De mener noe må gjøres.

ILLUSTRASJONSBILDE: Elevene mener at busstilbudet til og fra Skiptvet er for dårlig. De mener noe må gjøres. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVi er mange vgs-elever fra Skiptvet som er utrolig misfornøyd med bussen til og fra Skiptvet.

For det første kommer aldri bussen vår tidsnok. Bussen skal i utgangspunktet komme 07.36 på YX Skiptvet. Den har aldri kommet til tidspunktet enda. Den kommer alltid 5-10 minutter for sent. Noen ganger kommer den også etter klokken 08.00. Det er 30 minutter for sent. Det betyr da at flere elever kommer for sent på skolen og går glipp av informasjon og læring. Hvorfor har ikke elever fra Skiptvet som går på VGs en egen skolebuss? Bussen er alltid stapp full av både elever og ikke elever, noe som betyr at folk ofte må stå. Noe som kan være veldig farlig ved et eventuelt bråstopp. Det har også hendt at bussen ikke har klart å gire fordi det er så mange mennesker på bussen, som gjør at bussen kjører utrolig sakte og vi kommer enda senere.      

27.09.18 sto vi og ventet til klokken var 08.36. Vi venta i én time. Vi har stått og fryst i én time! Dette har vi også gjort før, da også i minusgrader. 

I tillegg er det utrolig dårlig tilbud hjem. Vi som skal til Meieribyen må vente tre kvarter på bussen etter at skolen har slutten. Også da er den 5-10 minutter for sent. Vi er ikke hjemme før 16.30. Det er 1 time og 15 minutter etter skolen slutta. Det er mindre tid til lekser og hjemmearbeid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags