«Vi merker en synkende motivasjon og oppgitthet blant ansatte»

Anne Jorunn Nilsen, Fagforbundet LO

Anne Jorunn Nilsen, Fagforbundet LO Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevVi øynet et håp når Smaalenene Avis skrev om posisjonen og deres forslag til innføring av eiendomsskatt. Når vi, senere samme kveld, ble presentert et forslag hvor all eiendomsskatt skal gå til investering i eiendom ble vi bekymret og skuffet. Vi merker en synkende motivasjon og oppgitthet blant ansatte.

I budsjett 2017 er det forslag på ytterligere nedskjæringer i arbeidsstokken. Hvis dette skjer vil det ikke være mulig å opprettholde dagens tjenestetilbud til innbyggerne.

Ansatte i Eidsberg kommune er utrolig lojale. Ved å gjennomføre foreslåtte nedskjæringer i budsjett 2017 og ytterligere nedskjæringer som må komme i årene fremover hvis ikke noe av eiendomsskatten skal benyttes til driften av Eidsberg kommune, vil nærværet bli ytterligere redusert som igjen vil øke de totale lønnsutgiftene og redusere kvaliteten på tjenestene kommunen kan levere til sine innbyggere. Dette vil stemme dårlig med posisjonenes ønske om å gjøre Eidsberg til en den mest attraktive småbyen på Østlandet.

Anne-Jorunn Nilsen, HTV/Leder i Fagforbundet

På vegne av Tillitsmannsutvalget i Eidsberg kommune

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags