«Jeg lyst til å gi alle som jobber på dette sykehuset ros»

SYKEHUSET ØSTFOLD: Helse Sør-Øst planlegger å bygge nytt sykehus på Gaustad og utvide sykehuset på Aker. Det kan komme til å ramme helsetjenestene på Sykehuset Østfold Kalnes.

SYKEHUSET ØSTFOLD: Helse Sør-Øst planlegger å bygge nytt sykehus på Gaustad og utvide sykehuset på Aker. Det kan komme til å ramme helsetjenestene på Sykehuset Østfold Kalnes.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDet skrives mye negativt om Sykehuset Østfold på Kalnes i media om dagen. 

Blant annet kritikk for alt for mange korridorpasienter, dårlig behandling etc. Dette er sikkert riktig for noen, men uansett, det gjelder kun for en liten andel av alle som blir behandlet der. Tenk på alle de menneskene sykehuset behandler hver eneste dag. Det er klart det blir både feil og for liten plass og dessverre ikke like god opplevelse for alle.

Samtidig er vi en nasjon som ikke legger to pinner i kors for å klage på snart alt mulig. Kanskje vi bør tenke etter hvor godt vi har det her i landet.

Har hørt om hva noen opplevde som lå på et utenlandsk sykehus et par dager, og det var visstnok meget ubehagelig.

Det har jo også litt med hvordan vi mennesker tar ting. Hvis vi blir korridorpasient på Kalnes en gang må vi kanskje godta noen dager til det blir ledig rom.

Jeg og mange jeg kjenner har bare positive ting å si om Kalens. Jeg har blitt behandlet der tre-fire ganger, både for alvorlig sykdom og enkle operasjoner.

Der fikk jeg fantastisk behandling av dyktige sykepleiere og leger som fulgte meg opp hele tiden. Derfor har jeg lyst til å gi alle som jobber på dette sykehuset ros.

HUSK å gi ros når du er fornøyd, det gis nok ris!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags