«De som ikke kan tåle en livat by bør kanskje finne et annet sted å bo»

Et eldre ektepar som bor midt i Askim sentrum må ta sovemedisin når det er arrangemet i nabolaget. Noen andre beboere i byen reagerer på klagen.

Et eldre ektepar som bor midt i Askim sentrum må ta sovemedisin når det er arrangemet i nabolaget. Noen andre beboere i byen reagerer på klagen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVi er friske og glade pensjonister midt i sentrum.

LES OGSÅ: Blir syke av støyen i Askim sentrum – gruer seg til sommeraktivitetene

Barnebarna våre kaller oss gamle, så da er vi vel det da. Selvfølgelig har vi også en del av de vanlige sykdommene som eldre gjerne får, men det lever vi godt med.

Så leser vi i lokalavisen, med svære bokstaver, hvor ille vi har det!

LES OGSÅ: «Klagen er etter min mening surmuling. Dette er en by hvor det skal være liv og røre»

I 2011 flyttet vi inn i Lysvekgården, vel vitende om at flytter vi til sentrum så må vi akseptere at støy forekommer.  Og vi aksepterer at det er livlig i byen vår og da irriterer vi oss ikke over det. Dette burde kanskje innsender av klagen tenke litt på. Vi har ikke angret et minutt engang på at vi flyttet hit. Vi har også vinduet på vårt soverom på gløtt, og noen ganger våkner vi av latter og skråling. At noen ler og har det morsomt blir vi ikke syke av, og det er fremdeles mye av natta igjen. Og som pensjonister kan vi også sove litt lenger om nødvendig.

LES OGSÅ: «Man verken skal, bør eller kan fjerne liv og moro fra sentrum og ha det stille som i et villastrøk på fredags- og lørdagskveldene»

Vi applauderer Askim kommune og arrangører av festivaler og tivolier for innsatsen de gjør for at vi kan bo i en attraktiv småby. Tror ikke Askim blir mer attraktiv med stillhet og innrullede fortauer.

Og de som ikke kan tåle en livat by bør kanskje finne et annet sted å bo.

Artikkeltags