I forlengelse av artikkelen om Camilla Aas om parkering ved jernbanen, har jeg et smart forslag, eller kall det gjerne en bønn fra oss på Riseng/Nygårdsfeltet: Vi ønsker at bybussen tar en tur innom i Katralveien, som det ble gjort før i tiden.

Stor fin busslomme har vi fra før. Skal vi inn til Askim tar det nesten en halv time å gå. Jeg selv er i god form, og sykler gjerne, men ikke vinterstid.

Tar ofte bilen når jeg skal handle eller dra på kulturarrangement, og har alltid dårlig samvittighet for dette. Skulle så gjerne tatt buss. Tenk å slippe parkeringen, bøtene, og ikke minst, slippe parkering når en skal med toget. Ønskelig om bussen gikk i hvert fall en gang i timen, og korresponderte noenlunde med toget.

En annen selvfølgelig grunn til å få buss hit: På kort tid er det bygget blokker i stor skala på Nygårdsfeltet. Her er det flyttet inn sikkert over 1000 mennesker med ditto biler. Det er kjempetrafikk gjennom Katralveien, jeg telte faktisk borti 100 (!) biler på en time en dag i rushtiden. Skulle ikke dette være grunn nok nok for buss hit...?

På Risengfeltet bor det også mange eldre, og ikke alle har bil. Så derfor, herr ordfører eller hvem som kan ta tak i dette, sett i gang, la oss få buss hit!

Spar miljøet!