Klokken 23.50 lørdag kveld ble et rådyr påkjørt langs Østre Rødenesveien nord i Marker. Verken dyr, bil eller fører fikk betydelige skader.

– Saken er overlatt til viltvakta, opplyser operasjonsleder Terje Marstad ved Øst politidistrikt.

Utover det har politiet ingenting å melde fra natten i vårt distrikt. Det til tross for flere hendelser i nabokommunene.

I Moss sentrum ble en mann og en kvinne truet av en ukjent mann med pistol klokken 03.03 natt til søndag. Patruljen på stedet dro hjem til mannen og traff han på vei ut døra av leiligheten.

– Vi fant et magasin og en kniv på mannen. Inne i leiligheten fant patruljen en luftpistol. Vi får kontroll på mannen, og pågriper han, sier Marstad til Moss Avis.

I Halden skal en kvinne ha blitt utsatt for vold på utested. Kvinnen i 30-årene er sendt til Kalnes. Voldsutøver er en mann i 20-årene som senere ble pågrepet på en annen adresse.

– Vi sjekka video på det utestedet, og så ser vi der at vedkommende er dyttet over ende. Tilstanden til kvinnen er stabil, operasjonsleder Terje Marstad til Halden Arbeiderblad.

At natten har vært rolig i Indre Østfold gleder operasjonslederen.

– Det er overraskende lite som har skjedd i deres distrikt. Nærmest ingenting, faktisk. Det må være fine folk i Indre, humrer han.