– Vil bevare nerven

Underholdning: Samfunnshelvete kan det å underholde! Fredrik Haare (f.v.), Kenneth Hansen og Tor-Erling Thømt Ruud.
													 FOTO: Annveig Dullum

Underholdning: Samfunnshelvete kan det å underholde! Fredrik Haare (f.v.), Kenneth Hansen og Tor-Erling Thømt Ruud. FOTO: Annveig Dullum

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Samfunnshelvete spiller inn nytt materiale live.

DEL

Samfunnshelvete har hatt mange godt mottatte konserter her i distriktet. Men nå har det vært stille fra Spydebergs pønkyndlinger en stund.

I det siste har de nemlig vært i Caliban Studios, der blant annet Kvelertak og Wolves Like Us har spilt inn. Resultatene blir lagt ut fortløpende.

– Det har kommet ut to låter til nå, og det kommer flere etter hvert, sier gitarist Tor-Erling Thømt Ruud (34).

Nytt album?

Selv om låtene nå kommer på løpende bånd, er gitaristen mer hemmelighetsfull når det kommer til utgivelse av nytt album.

– Det kan bli et album ut av det, men for oss er det viktigere å være produktive. Vi gir ut litt etter hvert så folk slipper å vente, sier han.

Låtene er spilt inn live. Det vil si at hele bandet er i studio samtidig, i stedet for at hvert enkelt instrument og vokal blir tatt opp hver for seg, som ofte er gjengs.

– Vi håper vi beholder energien og nerva. Der er det jo fullt kjør når vi er på scenen, så vi prøver å ta med det inn i studio. Det er veldig morsomt, gliser Thømt Ruud.

Tilgjengelig på nett

Sangene blir lagt ut digitalt på Spotify, Wimp og iTunes. Hvis du derimot ikke har råd eller lyst til å betale for disse tjenestene, er Samfunnshelvete så greie at de legger det ut gratis på Soundcloud, Myspace og YouTube også.

– Vi har bare en veldig stor glede av at det er tilgjengelig. Det er ikke for pengenes skyld vi gjør det, det er bare for gøy, så folk kan kose seg med nye låter, forklarer Spydeberg-gitaristen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags