Stargate om Rihanna-samarbeidet

STARGATE: Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen. ARKIVFOTO

STARGATE: Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen. ARKIVFOTO Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

– Det har vært en av de største opplevelsene i vårt liv.

DEL

Det skriver Dagbladet.

Den norske produsentduoen Stargate, bestående av Tor Erik Hermansen fra Askim og Mikkel S. Eriksen har jobbet med rekke store stjerner.

Duoen har blant annet vært fast produsentinnslag på alle Rihannas sju album, og det kom derfor ikke som noen stor overraskelse da det for kort tid siden ble kjent at Stargate nå jobber med materiale til en ny Rihanna-plate, skriver avisen.

– Det har vært en av de største opplevelsene i vårt liv å se henne vokse fra å være 17 år til å komme der hun er i dag. Vi har vært heldige nok til å få være med henne på den utviklingen, sier Tor Erik Hermansen til Vibe.

Han forteller at de nå er godt i gang med arbeidet til Rihannas nye plate, og at de har skrevet materiale som de er veldig spente på, og som Rihanna er begeistret for.

– Jeg kan nesten ikke vente til resten av verden får høre det. Hun er så mye rundt omkring, og når du ser på paparazzi-bildene så ser det ut som hun fester hele tiden. Men når hun er i studio er hun en av de mest fokuserte og hardtarbeidende artistene som finnes, og hun har lyst til å få ting gjort, sier Hermansen.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags