Sjekk ut denne utrolige gitarduellen

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Norges «ukjente» gitarstjerne fikk plass på eksklusiv liste. Sjekk ut låten her.

DEL

Med navnet en president verdig har The Commander-In-Chief, forkortet The CIC, spilt seg fram i gitarverden. Berit Hagen, som hun opprinnelig heter, har vokst opp både på Vestlandet og Østlandet, men er nå basert i London.

Og der har hun truffet på Craig Ogden, en kjent klassisk gitarist med flere nummer-1-album i England og blant annet Grammy-nominert. Sammen har de bokstavelig talt funnet tonen, og er nå klar med albumet «2 Guitars: The Classical Crossover Album».

Nettopp fra den kommende plata er gitarduellen i Paganinis verk 24 Capricci hentet fra. Den engelske avisen The Guardian ble så imponert over duoen at de fant plass til dem på sin «Top 10 Metal meets Classical».

Videoen som du kan se her ble filmet på Kjeller flyplass utenfor Lillestrøm, og er blant annet vist på nettsiden til verdens største gitarmagasin, Gitar World.

Den andre videoen fra albumet, låten Por Una Cabeza, ble spilt inn på toppen av Holmenkollen, og den kan du også se her.

For øvrig slippes video nummer tre fra albumet i dag, med premiere på gitarworld.com senere i dag. Det er låten Let It Go, den eneste på albumet som ikke er coverlåt og som er både skrevet og sunget av The CIC. Selvsagt med Ogden på gitar. (ANB)

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags