Johannes lover fullt trøkk i Trøgstadhallen lørdag kveld

Ønsker velkommen: Johannes Fimland lover at det blir skikkelig steming i Trøgstadhallen i kveld.

Ønsker velkommen: Johannes Fimland lover at det blir skikkelig steming i Trøgstadhallen i kveld.

Har du ikke noe å finne på i morgen? Da er Trøgstadhallen med Smalltown Tommy og Trubadur Bayer et godt alternativ.

DEL

Lørdag er det øl- og matfestival i Trøgstadhallen. På dagtid er det salgsboder med spennende tilbud og noen aktiviteter for barna.

Men selve hovedarrangementet er i kveld. Da blir det fullt trøkk fra scenen med bygdas egne Smalltown Tommy og den populære Trubadur Bayer.

– Begge disse har jeg hatt på Møteplassen tidligere. Da var det stinn brakke og kjempetrøkk. Utvilsomt musikk som folk liker, sier Johannes Fimland. Han driver møteplassen på Skjønhaug. Lørdag flytter han virksomheten opp i Trøgstadhallen.

– Hva skjer ellers?

– Vi skal ha to barer med masse forskjellig øl. Her har vi også fått til et samarbeid med Gulating på Mysen. Forskjellig mat kan vi også by på.

– Du har også flere planer i hallen?

– Ja, femtedagsfesten har vært en tradisjon i en årrekke. Fotballen og håndballen signaliserte i fjor at da arrangerte de for siste gang. Det var mange som synes det var leit. Jeg spurte dem om vi skulle ha et samarbeid, men de takket nei. Da bestemte jeg meg for å kjøre videre i egen regi, forklarer Fimland.

– Hvem skal spille på julefesten?

– Også der har vi et par godbiter. Hovedattraksjonen blir et av Norges aller beste partyband, nemlig Torgeir & kjendisene. Det andre bandet som skal spille er Big Wheels. Og så kommer 5. dag jul på en lørdag i år. Dermed ligger alt til rette for en skikkelig fest. Det blir ikke lenger lov å ha med medbrakt, men her blir det trøkk uansett.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags