Superbaben fra Trøgstad skjemmes ikke over puppene sine og er struttende tilstede på poplåten "My boobs are ok" – lagd i vinnings- og tennings hensikt.

– Alle må støtte puppepopen og kjøpe den nye sangen min. Den koster ikke mer enn en kopp kaffe.

– Go boobs!

Sangen er enkel og skal få oss til å tenke på pupper.

– Jeg synes sangen er veldig glad og cheeraktig. Uansett hvordan pupper man har, om de er små eller store, så skal man være glad i puppene sine. Go boobs!

Hvordan går refrenget?

– My boobs, my boobs, my boobs are ok! My boobs, my boobs, my boobs are ok! synger 25-åringen høylytt i telefonen.Megapuppene til den veldreide glamourmodellen fikk hard medfart i fjor sommer.

– Jeg spilte fotball og fikk en ball sparket veldig hardt på puppen. Og da én spurte meg om hvordan det gikk, svarte jeg at "my boobs are ok". Bransjefolk syntes dette var en morsom og fengende replikk, forklarer hun. Ballen begynte å rulle, og vips fikk den brystfagre trøgstingen muligheten til å prøve seg som popstjerne, tuftet på silikonpupper og pirrende blikkfang.

– Ville ikke ha betalt

– Jeg syntes dette var litt på kanten, men så tenkte jeg på det og fant ut at dette egentlig bare var morsomt.

Hvilken bakgrunn har du som sanger?

– Jeg har sunget litt og vært med på Idol. Jeg kom nesten til finalen. Etter det gjorde jeg en demo. Det var veldig dyrt, jeg måtte låne penger og sånn. Etter det var jeg med på Robinson på TV3, og så ble det veldig mye modelljobbing og sånn.

Den svulmende glamourmodellen har jobbet som promobabe for Christer Falck, Robinson-programlederen som gir ut puppemusikken.

– Jeg sa jeg ikke ville ha betalt, men heller gi ut musikk. Det har vært en drøm siden jeg var barn, og det vet mange av dem som leser avisen din:

– Jeg sang i skolekor.