Dans og leik i 25 år

Artikkelen er over 15 år gammel

De er ikke mange, men har dansen som felles hobby. Lørdag møtte de dansere fra andre leikarringer i Bøndernes Hus.

DEL

Det var i mars 1978 Askim BU Leikarring så dagens lys. Av initiativtakerne deltok to ved jubileumsfeiringen, Øivind Johansen som er leder, og Liv Skjolden som er instruktør. Anne Grethe Ruud er også en av stifterne.

Flott ramme

Rammen for arrangementet kunne knapt vært finere. Festen åpnet med polonese hvoretter deltakerne inntok plassene ved et vakkert pyntet bord. Under taffelet vanket sanger, prolog som ble fremført av Kjærlaug Wilson, hilsener og gaver fra gjestende leikarringer og mat av beste merke. Som utmerket toastmaster bandt Trond Løken det hele sammen.

Askim Leikarring hadde alliert seg med dyktige musikere som sørget for rette takter under taffelet og senere, da sangdanser og vanlige turdanser sto på programmet. Tid til ordinær dans ble det også.

Gjerne flere

Askim Leikarring har omlag 20 medlemmer, og leder Øivind Johansen hilser mer enn gjerne nye dansere, menn som kvinner, velkommen. Johansen understreker gleden ved å delta i leikarringen.

En vakker og forseggjort beretning med fargerike bilder forteller mer enn noe om 25 gledens år. Turer i inn- og utland hører også til de gode minnene.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags