ASKIM: Lørdag 16. desember inntar Rune Rudberg Band restauranten Caesars Palace, midt i Askim sentrum. Både danseglade og musikkfrelste kan glede seg.

Stort dansegulv

– Vi har stort dansegulv og mange sitteplasser, så dette blir en fin mulighet for indre østfoldingene til å oppleve god musikk i en trivelig atmosfære, sier Julie Skipperud, daglig leder ved Caesars Palace.

LES OGSÅ: 26-åring gir gass og åpner to nye spisesteder

Siden man startet opp i høst har flere lokale band og trubadurer opptrådt i restauranten.

– Vi har hatt bra kvelder med mye folk og liv. Faktisk ser vi at aldersspennet er stort, fra folk i 20-årsalderen til de over 60. Vi ønsker å skape litt liv og underholdning i Askim. Rune Rudberg og hans band live er nok en av våre større satsinger i år, sier Julie Skipperud.

(Saken fortsetter under bildet)

 

LES OGSÅ: Når Rune Rudberg drar på spillejobb i den nye kjempebussen – er det med en kirketjener bak rattet

Lokale helter

Rune Rudberg Band har uten tvil en sterk lokal forankring, men samtidig er bandet velkjent og populært utenfor såvel Indre Østfolds som Norges grenser. Det mangler ikke på spillejobber, og gutta har også flere plateutgivelser bak seg. I perioder har de nærmest boltret seg på VG-lista, og var med på den norske Melodi Grand Prix-finalen i år.

LES OGSÅ: Populær romjulsfest legges ned etter 30 år – men først blir det et siste heidundrende party

Bandet består i dag av: Rune Rudberg (vokal og gitar), Tor Brasetvik (bass), Egil Brattås (gitar), Bjørn Teig (tangenter), Ketil Fog (trommer) og Tore Blestrud (steel guitar).