Politiet avsluttet bygdefest med overstadig beruset ungdom

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

EIDSBERG: Natt til søndag rykket Follo-politiet ut til en fest på et grendehus i Eidsberg.

Ifølge politiet var det mange mindreårige på stedet som var overstadig beruset. Det var heller ingen ansvarlige voksne på stedet.

Litt tidligere på kvelden stanset en politipatrulje en bil på E18 ved Sekkelsten. Bilen hadde knekte fjærer og ble avskiltet på stedet. Dette skjedde klokka 00.10.

– Sjåføren fikk en kontrollseddel med mangler som må ordnes før bilen kan kjøres igjen, sier operasjonsleder Håkon Nilsen.

Innbrudd i Sarpsborg

Ifølge operasjonslederen var det en relativt stille natt i Indre Østfold. Sørover i fylket hadde politiet mer å henge fingrene i, blant annet et innbrudd i Sarpsborg, skriver SA.no.

Innbruddet fant sted i lokalene til Perrys Caravan på Borgenhaugen. Politiet ble varslet om hendelsen klokken 00.40.

– Vi har vært på stedet, men det er så langt ikke klart hva, eller om noe, er tatt fra stedet, opplyser politiets operasjonsleder.

Innbruddstyvene skal ha knust en rute på ytterdøren og tatt seg inn i lokalene gjennom denne.

Fra de øvrige byene er det bare meldt om ordensforstyrrelser og bortvisninger på grunn av beruselse søndag morgen.

– Totalt har vi hatt 10 bortvisninger på grunn av ordensforstyrrelser, mens to personer er innbrakt til oss, opplyser politiet.

To av hendelsene skriver seg fra Halden, hvor blant annet en mann i 60-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelser og innbrakt til politiets arrest.

Fyllekjører

Senere samme kveld fikk politiet kontakt med en bilist de mistenkte kjørte i beruset tilstand. Mistanken viste seg å stemme.

– Dette var også i Halden. Det er snakk om en mann i 20-årene som nå er mistenkt for promillekjøring på Stenrød, forteller politiet som har sikret seg prøver av mannen. Dette skjedde klokken 00.41 i natt.

Artikkeltags