Kjempeoppslutning om Korsgårds seniorfotball – vel 25 møtte i ti minus

MANGE: Korsgård har nå så mange spillere at klubben antakelig stiller med to seniorlag neste år. Tirsdag kveld møtte vel 25 nye og gamle opp på desembertrening i nær ti minusgrader.

MANGE: Korsgård har nå så mange spillere at klubben antakelig stiller med to seniorlag neste år. Tirsdag kveld møtte vel 25 nye og gamle opp på desembertrening i nær ti minusgrader.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

– Slik det nå ser ut blir det to seniorlag i Korsgård neste år, sier trenerne Tor Anders Brenno og Morten Karlsen.

DEL

ASKIM: Fotball har for lengst blitt helårsidrett – også i 7. divisjon; der Korsgård neste år spiller. I nær ti minusgrader tirsdag var det stor oppslutning og kjempestemning blant de vel 25 som møtte til treningen på Hovbanen.

Har 37–38 spillere

Korsgård tok aldri pause etter at seriespillet sluttet i høst, men har fortsatt med treninger tre dager i uka, i tillegg til en sosial samling en fredag i måneden.

– Oppslutningen har vært helt enorm på treningskveldene. Ti minusgrader ser ikke ut til å stoppe noen. Alle koser seg på uansett. Faktisk har vi i øyeblikket 37–38 interesserte spillere. I så fall kommer vil til å melde på to seniorlag for 2018- sesongen, poengterer Tor Anders Brenno, som tok over treneransvaret i klubben i sommer sammen med Morten Karlsen.

Tilsiget av nye spillere etter sesongslutt har vært voldsomt.

– Vi har ikke mistet en eneste spiller, men fått en lang rekke nye fra klubber som Mysen, Rakkestad, Skiptvet, juniorer fra Askim FK og også en fra Vest by. Her er det mange gode spillere, som gjør at alt tyder på at vi får et langt bedre A-lag i 2018 enn vi hadde i år, påpeker Brenno og Karlsen.

Selv skøyteløper Jørgen Sæves møtte på treningen tirsdag kveld, selv om han tidligere på dagen hadde vært på trening i Vikingskipet på Hamar og til helgen skal på løp som gjelder som EM-uttak enkeltdistanser.

– Jeg tar med meg fellestreningene så ofte jeg klarer det, sier Sæves.

Opprykk uten tap

– Får vi beholde de fleste av de spillerne vi nå disponerer er målsettingen for 2018 helt klar: opprykk uten tap av kamper, sier Tor Anders Brenno skråsikkert.

Han har tro på mange av spillerne klubben nå disponerer, og sier – med et smil om munnen – at «Kawa Sendi har lovet oss 30 scoringer til året. Og det har et par mann til også lovet», sier Brenno spøkefullt. Ikke rart han er optimistisk på klubbens vegne for kommende sesong....

– Målet vårt er å utvikle ferdighetene ytterligere hos spillerne og bygge et unik samhold i hele gjengen, legger Morten Karlsen til.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags